nexarulhu Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2019 οκ ωραια σε ευχαριστω. EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2020 Συνέχεια στη κατασκευή Το μπράτσο τρίφτηκε καλά καί βάφτηκε με ακρυλικό μάτ Η βαφή δεν έγινε από μένα και το logo δεν μπήκε στη θέση του πριν να βαφτεί οπότε μπήκε εκ των υστέρων και σταθεροποιήθηκε στη θέση του με λίγο γόμαλάκα Τώρα πρέπει να ξανά δεχτεί μερικά χέρια βερνίκι τοπικά Το logo είχε τυπωθεί στο ειδικό διάφανο φίλμ πριν κανα χρόνο οπότε για κάποιο λόγο είχε την τάση να διαλύεται σε κομμάτια όταν το τοποθετούσα . χρειάστηκε πρώτα να ρίξω από πάνω δύο χέρια γομαλάκα πριν το βάλω οπότε κατάφερα να το τοποθετήσω στη θέση του σώο και αβλαβές τώρα πάμε για χάραγμα στο κόκαλο και μοντάρισμα κλειδιά χορδές κλπ πριν την πολυπόθητη δοκιμή σε ήχο περιττό να πω ότι στις τελευταίες πρόβες με το γκρούπ φίλων που παίζουμε χρησιμοποίησα την πορτοκαλί tele μου οπότε κατάφερα επιτέλους να βγάλω καλό ήχο και να το ευχαριστηθώ Τα μάλα οπότε η εκτίμηση μου για τις μονοπήνιες και ειδικά τις tele ανέβηκε κατακόρυφα 3 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2020 Tele και ξέρω ψωμί! Ωραίο μπράτσο Νασο!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2020 Κόλαση σήμερα τη δοκίμασα, πέρασα χορδές 10ρες έκοψα τις θέσεις στο κόκκαλο κάποιες ψιλό ρυθμίσεις σε action μαγνήτες κλπ άριστα , νομίζω έχω γίνει tele addicted Σκάσιμο , καθαρότητα, ένταση, το μπράτσο είναι ματ βολεύει κάπως καλύτερα από το γυαλιστερό, λίγο ελαφρύτερη από την προηγούμενη χρωστάω οικογενειακή φωτό Το κόκκαλο θέλει τριμάρισμα και λείανση δεν έχει τελειώσει ακόμα λεπτομέρειες για μαγνήτες - γέφυρα προσεχώς Έγινε και μια πατάτα, τα κλειδιά shaller m6 locking satin δεν είχαν μέσα τα παξιμάδια οπότε έβαλα κάποια άλλα από σετ m6 κανονικό έως να βρούμε τα δικά του, είναι η δεύτερη φορά που μου έρχεται σετ με ζήτημα στα τεμάχια Και φωτό από τα κλειδιά που είναι απίστευτα όμορφα 4 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, nasokosm said: τα κλειδιά που είναι απίστευτα όμορφα Όντως είναι πανέμορφα. Αλλά και η κιθάρα δεν πάει πίσω ... Το μπράτσο ΣΚΟΤΩ. Εκεί που τρελάθηκα, είναι με το πιο σκούρο ξύλο που φαίνεται στο τελείωμα του truss rod στο headstock. Απίθανο Νάσαρε. Ο Koch στην φωτό ποιός είναι? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ο Koch στην φωτό ποιός είναι? Ειναι η ενσάρκωση του rock χαρακτήρα μου Studiotone 20 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραιος,τι κουφη elongated γεφυρα ειναι αΦτι? Mε τοσο μακριες βιδες δεν κουνιουνται τα σελακια? Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2020 Η γέφυρα είναι από δω https://www.halonguitarparts.com/products/telecaster-parts/ αξιοπρεπέστατη από ανοξείδωτο ατσάλι και made in Greece παρακαλω! μαγνήτες Suhr woodshed Τα σελάκια αν κουνιούνται θα δείξει δεν νομίζω όμως η τάση της χορδής δεν αφήνει περιθώρια Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 Ομορφιές!! Κάτι διάβασα για μια «πορτοκαλί tele” Υπάρχουν «πορτοκαλί tele»; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2020 17 minutes ago, SibLt said: Υπάρχουν «πορτοκαλί tele»; Αν υπάρχουν λέει? Και σκοτώνουν κιόλας (την έχω γαργαλήσει γι' αυτό στο λέω). Νάσο, ανέβασε φωτό, βίντεο, τα πάντα όλα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση