fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ανοίγουμε ένα thread σχετικά με το τι θα θέλαμε να μας φέρει ο Αη Βασίλης. Για να δούμε φέτος, μήπως θέλουμε κάτι άλλο? Εγώ θα ήθελα ένα pc τούμπανο (αυτό που έχω κλείνει 13 χρόνια ήδη και δεν αντέχει και πολλά πια), μια εντελώς custom κιθάρα (όχι από αυτές του εμπορίου), ένα πολύ καλό stage piano (αλλά να είναι και midi controller) και ζητάω τα φώτα σας σχετικά με το ποιο να του ζητήσω, και επίσης ... και Εσείς τι θέλετε? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ ένα αυτοκίνητο θέλω ρε παιδιά Αλλά αφού τα κλισέ περί υγείας κλπ είναι δεδομένα και αναφερόμαστε σε μουσική προφανώς , θέλω μια Gibson Flying V άγιε Βασίλη και ένα Kemper . Με το Power amp ε; 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 23 minutes ago, Rebel_Of_South said: Εγώ ένα αυτοκίνητο θέλω ρε παιδιά Κάποιο συγκεκριμένο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Να μου φερει τον ιδιο, για να σταματησω να τον κανω εγω. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Ένα καλοστρωμένο ζευγάρι απο αυτα παρακαλώ. 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, stavros_d80 είπε Με το πρωτο, εχεις και τα υπολοιπα, και οχι μονο........ Ena JEEP Wrangler παρακαλω, (αλλα μολις ξυπνησω) Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Εγω παρακαλώ τον Αη Βασίλη (και όλους τους υπόλοιπους Αγίους) να έχω τον γιο πάλι πίσω και σουπερ στην υγεία του και στα όλα του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Ρε σεις εντάξει ασούμε, κι εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο .. τίποτα μουσικό κανένας? Επίσης θα με βοηθήσει κάποιος να βρώ τι να του ζητήσω για ένα super stage piano που να είναι και super midi controller ταυτόχρονα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, qesh είπε Με το πρωτο, εχεις και τα υπολοιπα, και οχι μονο........ αυτό είναι το θέμα εμένα μου συμβαίβουν ανάποδα απο το τελευταίο προς το 2ο και λείπει το πρώτο.... έχω σκεφτεί και ζαχαροκάλαμα στα νησιά cayman δίνουν καμιά επιδότηση τίποτες εκεί να γίνουμε αγρότες? εννοείται να παίζουμε και μουσικές σε τίποτα τουρίστες 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση