yannisp Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2019 επιστρεφει ο john frusciante στους red hot chilipeppers.για αλλους θα ειναι η μεγαλη επιστροφη για αλλους απλα ενα "τρικ"του μαρκετινγκ για πωλησεις και μερικα εκατομυρια δολλαρια ακομα$$$$$!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2019 Ποιος ξέρει, μπορεί να ξενέρωσε επιτέλους και να συνήλθε ο άνθρωπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 7 hours ago, Tamtam said: Ποιος ξέρει, μπορεί να ξενέρωσε επιτέλους και να συνήλθε ο άνθρωπος! Μάλλον του 'φαγε όλα τα λεφτά η πρώην και ο αδερφός της...γιατί τα ντράγκια δεν τα 'χει ακουμπήσει από τότε που ήταν στο τσαφ να πεθάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Αναφερόμουν στο γενικότερο "existential discomfort", που τον έκανε να βρει καταφύγιο στο rock και τα drugs, αλλά έχεις δίκιο Ledge...Εφυγε όμως από τους Peppers μετά το Stadium Arcadium το 2006 - το τελευταίο πολύ μεγάλο άλμπουμ που έκαναν κτγμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ledge είπε Μάλλον του 'φαγε όλα τα λεφτά η πρώην και ο αδερφός της Έλα, πες κουτσομπολιά δεν το ΄χω καθόλου. Ο Frusci βρίσκεται στο τοπ 5 των αγαπημένων μου κιθαριστών και αποτελεί αέναη επιρροή και η στάση του αλλά και η μουσική του προσέγγιση. 2 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Έλα, πες κουτσομπολιά δεν το ΄χω καθόλου. Ask & you shall receive https://heavy.com/entertainment/2019/12/nicole-turley-john-frusciante-ex-wife/ και μπαζολα και &^%#ολα 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, Πνοή και Νύξη said: Έλα, πες κουτσομπολιά δεν το ΄χω καθόλου. με πρόλαβε η Λαμπίρη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Αυτά είναι πραγματικά ωραία νέα. Κι εμένα από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες. Έχω ακούσει αρκετά όλες τις προσωπικές του δουλειές και μετά το empyrean λέω «πάει το ‘χασε αυτός». Σέβομαι απόλυτα τις επιλογές του και ότι ο κάθε καλλιτέχνης επιλέγει αυτός πως θα εκτεθεί προς το κοινό του. Όμως είναι αμαρτία ρε παιδάκι μου με τέτοια άποψη πάνω στο όργανο κιθάρα να βγάζεις δίσκους χωρίς ίχνος κιθάρας. Welcome home Johnny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) μου άρεσε το σκουφι του στο under the bridge. (αν έπαιζε αυτός) Επεξεργασμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2019 44 minutes ago, rgxinap said: (αν έπαιζε αυτός) αυτός ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση