killbill Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Επιλέγοντας πχ MIDI CHANNEL 2 από το midi keyboard δεν θα έπρεπε να αλλάξει ο ήχος και να ακουστεί ο ήχος που έχω ορίσει στο κανάλι 2 στο VST? Δεν γίνεται όμως αυτό... Ο ήχος παραμένει ίδιος... Στο cubase βλέπω στο VST ότι δεν γίνεται αλλαγή αριθμού καναλιού (παραμένει στο channel 1 ας πουμε). Μάλλον δεν κάνει αυτό που νομίζω ότι πρέπει να κάνει Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2020 από killbill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, killbill είπε Επιλέγοντας πχ MIDI CHANNEL 2 από το midi keyboard δεν θα έπρεπε να αλλάξει ο ήχος και να ακουστεί ο ήχος που έχω ορίσει στο κανάλι 2 στο VST? Δεν γίνεται όμως αυτό... Ο ήχος παραμένει ίδιος... Στο cubase βλέπω στο VST ότι δεν γίνεται αλλαγή αριθμού καναλιού (παραμένει στο channel 1 ας πουμε). Μάλλον δεν κάνει αυτό που νομίζω ότι πρέπει να κάνει Δεν αλλάζει κάτι διότι πιθανότατα κάνεις rechannelize π.χ. από το cubase. Αν αλλάξεις π.χ. στο cubase σε midi channel any θα δεις αλλαγή. Απλοί κανόνες του midi. Τι είναι αυτό που νομίζεις ότι πρέπει να κάνει και δεν το κάνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2020 Εντάξει βάζοντας Any έπαιξε! Κάνει αυτό που νόμιζα τελικά . Όλα οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση