dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 εγώ για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν κατάλαβα το πρόβλημα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, Vartanis είπε Αντιμετωπιζω περιπου το ιδιο προβλημα αλλα δεν βρισκω ακρη. Δουλευω το cubase pro 10 και εχω σαν midi ντραμς της N.I το Studio Drummer. Ανεβαζω λιγω την ενταση στο volume στα ντραμς και ολοκληρωνω το project. Tο σωζω και το κλεινω. Οταν καποια στιγμη το φορτωσω παλι, η ενταση του volume εχει κατεβει στο 0.( εχει τιμες συν και πλην του 0 ) Εχω ψαξειι στα CC (Control Change) των midi αλλα δεν βρισκω τιποτα. Μου το κανει μονο στα ντραμς. Σε αλλα οργανα της Ν.Ι που χρησιμοποιω και εχουν την ιδια λειτουργια με τα volume δεν εχω κανενα προβλημα. Καμμια βοηθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 τι σημαίνει έχει τιμές συν και πλην του 0? Αν είναι midi track πρέπει να έχει ακέραια εικόνα έχουμε ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Αναφερομαι στο plugin οχι στο midi track. Το plugin (ντραμς της Ν.Ι) εχει volume. Σε αυτο αναφερομαι. Μανωλη για το Show All Used Automation που μου ειπες το κοιταξα και δεν υπαρχει τιποτα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Το project έχει automation? Πάνω προς τα αριστερά έχει κόκκινο W και πράσινο R? Δηλαδή αν το ρίξεις το fader στο -∞ και σώσεις το project, μετά ξαναμπαίνεις και είναι στο 0; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Δεν χρησιμοποιω καθολου automation. 35 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Δηλαδή αν το ρίξεις το fader στο -∞ και σώσεις το project, μετά ξαναμπαίνεις και είναι στο 0; Οπου και να το βαλω παει στο 0. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 κάτι παίζει με το plugin τότε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε κάτι παίζει με το plugin τότε plugin > βλακίν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 δεν ξέρω αλλά αυτήν την ΝΙ δεν ... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Εχω ενα κατεβατο απο plugins τηςN.I και κανενα αλλο δεν εχει προβλημα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση