Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Τιποτα Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, dimsonic είπε μια και πιάσαμε κουβέντα, όταν φτιάχνω instrument track με midi μου φτιάχνει ένα έξτρα τρακ SysEx, προσπάθησα από τα settings να το ακυρώσω αλλά αυτό συνεχίζει Πολύ πιθανό να περιέχει κάποια SysEx δεδομένα που αφορούν το setup συγκεκριμένου instrument ? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6 λεπτά πριν, Vartanis είπε Τιποτα Ωραία, κάνε κάτι άλλο. Βάλε στο midi track, στο midi κανάλι που παίζουν τα τύμπανα (πιθανόν το 10) ένα control change 7 με value την επιθυμητή ένταση. Αν δεν, κάνε το ίδιο και με control change 11. Επεξεργασμένο 5 Απριλίου 2020 από Μανώλης Χναράκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 4 minutes ago, Μανώλης Χναράκης said: Πολύ πιθανό να περιέχει κάποια SysEx δεδομένα που αφορούν το setup συγκεκριμένου instrument ? έχει καιρό που γίνεται αλλά δεν έχω ακόμα βρει το γιατί. Δεν ξέρω καν τι είναι (με απλά λόγια) για να καταλάβω πως δημιουργούνται. Στο δίκτυο ό,τι έψαξα γινόταν αρκετά πολύπλοκο για να βρω χρόνο να ασχοληθώ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχει καιρό που γίνεται αλλά δεν έχω ακόμα βρει το γιατί. Δεν ξέρω καν τι είναι (με απλά λόγια) για να καταλάβω πως δημιουργούνται. Στο δίκτυο ό,τι έψαξα γινόταν αρκετά πολύπλοκο για να βρω χρόνο να ασχοληθώ ok, τότε μην το πειράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 5 minutes ago, Μανώλης Χναράκης said: ok, τότε μην το πειράζεις. ναι, συνήθως τα σβήνω καθώς η πληροφορία που περιέχουν δεν επηρεάζει τίποτα, μόνο μια φορά συνέβη ολη η midi πληροφορία να βρίσκεται στο sysex και όταν το έσβησα χάθηκε. Ευτυχώς είχα back up. γιαυτό θα ήθελα να καταλάβω τι τρέχει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Βάλε στο midi track, στο midi κανάλι που παίζουν τα τύμπανα (πιθανόν το 10) ένα control change 7 με value την επιθυμητή ένταση. Αν δεν, κάνε το ίδιο και με control change 11. Καλα τα λες. Αλλα πως θα το κανω; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε ναι, συνήθως τα σβήνω καθώς η πληροφορία που περιέχουν δεν επηρεάζει τίποτα, μόνο μια φορά συνέβη ολη η midi πληροφορία να βρίσκεται στο sysex και όταν το έσβησα χάθηκε. Ευτυχώς είχα back up. γιαυτό θα ήθελα να καταλάβω τι τρέχει Το σίγουρο είναι ότι κάτι κάνει, αν δεν το δω δεν ξέρω. 6 λεπτά πριν, Vartanis είπε Καλα τα λες. Αλλα πως θα το κανω; Θα κάνεις insert. Για παράδειγμα από το key editor θα επιλέξεις +, θα σου βγάλει λίστα και μετά συνεχίζεις. Επεξεργασμένο 5 Απριλίου 2020 από Μανώλης Χναράκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Βλεπω την εικονα που εβαλες Μανωλη και εκανα το ιδιο. Ο σταυρος δεν μου βγαζει την λιστα αλλα μου προσθετει οτι εχει ενεργο .Στην περιπτωση μου, velocity Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Ωραία, δοκίμασε από το list edit, κάπου πιό πάνω σου το είχα αναφέρει και μου είπες πως το βρήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Δοκιμασα, αλλα οι επιλογες που εχω δεν περιεχουν αυτες που θελουμε. Πως τις προσθετω; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση