D'Ailleurs Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Ομολογώ ότι ποτέ δεν μου άρεσαν οι κλασσικές Les Paul. Όχι σαν κιθάρα, καθώς δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία αλλά σαν σχήμα και αισθητική. Παρόλα αυτά μου αρέσουν οι Les Paul με πιο heavy metal αισθητική σαν Cort EVL Z Jackson Monarkh Epiphone Prophecy Kramer Assault έχει κανένας εμπειρία με τέτοιες; Παλιά ζαχάρωνα με Jackson Monarkh αλλά είναι στα μελλοντικά σχέδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Ειδα τον τιτλο και νομιζα οτι θα δω κατι τετοιο 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Εάν μιλάμε για μέταλ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 έχω αυτή . Ήταν η πρώτη μου ποιοτική & "ακριβή"κιθάρα και είναι όντως πολύ καλή Επίσης, σχεδόν ίδια εμφανισιακά , θεωρώ όμορφη την epiphone matt heafy SCHECTER MATT HEAFY "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Μόνο ESP/LTD Eclipse! \m/ 4 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πηρε ενας μαθητης μου στη black friday αυτη (PRS SE Mark Tremonti Custom) (620Ε απο BonStudio, 265Ε πιο φτηνα απο Tomann) Ωραια κιθαρα και παιζει καλα, βαρια ομως και θελει λιγο γαργαλημα το Nut γιατι ξεκουρδιζει λιγο στα τρελλα τρεμολα και μου φαινεται καπως φτηνιαρικο σε σχεση με ολα τα αλλα Parts του οργανου. Θα παει μαλλον για αλλαγη το nut. https://www.prsguitars.com/index.php/electrics/model/se_mark_tremonti_2019 Επεξεργασμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Δεν το κοβω για tremonti, αλλα καποια στιγμη θα χτυπησω μια SE 245. Εχω φαει κολλημα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Εγω εφτιαξα μια Epiphone Les Paul Nightfall που εχω καπως ετσι... 5 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Κούκλα Η Τρεμοντι και η Μπέρνι Μαρσντεν πολύ βαριές γαμώτο.... "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2019 Και η ESP Eclipse ειναι υπεροχη...(η παλια ντε...με το ESP στο headstock οχι το Ε2)...αλλα και αυτη ειναι αρκετα βαρΓια....οικονομικα! "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση