dimsonic Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2019 έχει γεμίσει το fb απο διαφημίσεις ...το έχουν και λίγο οι μέρες... ελπίζω ότι τα μέλη του νοιζ δεν τρώνε σανό... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2019 Στο gmail μου έχω βαρεθεί να σβήνω black friday διαφημιστικά από κιθρομάγαζα, πεταλοκατασκευαστές και e-shop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2019 59 minutes ago, Tamtam said: Στο gmail μου έχω βαρεθεί να σβήνω black friday διαφημιστικά από κιθρομάγαζα, πεταλοκατασκευαστές και e-shop ναι αλλά άλλο 335 με 269 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2019 5 minutes ago, dimsonic said: ναι αλλά άλλο 335 με 269 Για σκέψου να ήταν 269 με 335 όμως! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση