Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε MACKIE Digital Xbus Line Card, από 886.55 μόνο 9.90, έκπτωση 99%. Ρε τους τσιγκούνηδες να ούμ'. Ούτε ένα 100% δεν κάνουν. Σόβαρά τώρα, Μανώλη έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά. Δε ψάχνω να αγοράσω, αλλά κάτι τέτοιο είναι φανταστικό! Μπράβο σου! 1 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Nikolas είπε Ρε τους τσιγκούνηδες να ούμ'. Ούτε ένα 100% δεν κάνουν. Σόβαρά τώρα, Μανώλη έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά. Δε ψάχνω να αγοράσω, αλλά κάτι τέτοιο είναι φανταστικό! Μπράβο σου! συγνώμη δηλαδή αυτό το 86τόσο που το λεει? ή μάλλον πού το έλεγε? και γενικά ποιο το νόημα αυτών των τιμών "από"...μη μου πείτε ότι είναι RRP... είμαι σίγουρος ότι μπορει να είναι και? υπάρχουν βλάκες που αγοράζουν στο "από" με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, dimsonic είπε συγνώμη δηλαδή αυτό το 86τόσο που το λεει? ή μάλλον πού το έλεγε? και γενικά ποιο το νόημα αυτών των τιμών "από"...μη μου πείτε ότι είναι RRP... είμαι σίγουρος ότι μπορει να είναι και? υπάρχουν βλάκες που αγοράζουν στο "από" Σαν εκδότης μπορώ να σου πω ότι εγώ θέτω την λιανική τιμή και αυτή είναι η βάση σε ότι πουλάω (βιβλία μουσικής στη δική μου περίπτωση). Ο διανομέας μου πουλάει τα βιβλία μου, μετά από συμφωνία με 40-50% έκτπωση στα μαγαζία κλπ. Δεν υπάρχει τίποτε κρυφό, τίποτε παράξενο και οι τιμές είναι συγκεκριμένες. Μάλιστα όταν βάζω ISMN αριθμό, δίνω και την λιανική τιμή την οποία δεν μπορώ να την αλλάζω όποτε μου καπνίσει. Γιατί ΑΥΤΟ θα ήταν αισχροκέρδια. Αν απόφασίσω ότι ένα βιβλία θα κοστίζει £28 αυτό ήταν. Μπορώ να αλλάξω την τιμή σύμφωνα με την τρέχουσα αλλαγή των τιμών του κράτους (Αγγλία στην δική μου περίπτωση) πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Όταν μετακόμισα από Ελλάδα Αγγλία άλλαξα τις τιμές από ευρώ σε λίρες και αυτό ήταν. Εκεί έπαιξα λίγο. Τώρα που έκανα συμφωνία με τον διανομέα έπαιξα πάλι λίγο, ειδικά στις τιμές για Αμερική... Έτσι, λοιπόν, λειτουργούν οι λιανικές τιμές (RRP) και δεν αλλάζουν, ΚΑΝΟΝΙΚΑ κάθε μέρα. Ειδικά σε σοβαρές εταιρίες (πχ. Apple). Τώρα αν ο μπάμιας στη λαϊκή αλλάζει τις τιμές όσο περνάει η ώρα... εεεε 'νταξει δε μιλάμε για κάτι τέτοιο εδώ. Καλό απόγευμα! :) ΥΓ. Ως επαγγελματίας όταν χρειάζομαι κάτι το χρειάζομαι ΤΩΡΑ και δε περιμένω να πέσουν οι τιμές. Το αγοράζω. Τελεία. Αλλιώς θα χάσω τη δουλειά που ΠΑΝΤΑ κοστίζει πολύ περισσότερο από το να χάσω μία προσφορά μελοντική. 1 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, dimsonic είπε συγνώμη δηλαδή αυτό το 86τόσο που το λεει? ή μάλλον πού το έλεγε? https://www.thomann.de/gr/cat.html?bf=mackie&pg=6&ls=25 5 ώρες πριν, dimsonic είπε και γενικά ποιο το νόημα αυτών των τιμών "από"...μη μου πείτε ότι είναι RRP... είμαι σίγουρος ότι μπορει να είναι και? 1α) Το νόημα είναι πως μπορεί κάποιος να αγοράσει σε πραγματικά συμφέρουσα τιμή χωρίς να ψάχνει. Αν είναι φυσικά κάτι που τον ενδιαφέρει. 1β) Ναι, από προτεινόμενη λιανική. Πάρα πολλά από αυτά πωλούνται στην προτεινόμενη λιανική ή πολύ κοντά σε αυτήν. 2) Δεν είναι και, δεν είναι σίγουρα, τσεκαρισμένο. 5 ώρες πριν, dimsonic είπε υπάρχουν βλάκες που αγοράζουν στο "από" Βεβαίως, όταν η τιμή είναι όπως ανέφερα πιό πάνω, δηλαδή χωρίς έκπτωση αλλά στην προτεινόμενη λιανική. Και για να μην σε βάζω να ψάχνεις, για παράδειγμα το προϊόν που είναι αμέσως από κάτω: Mackie MP360, η τιμή είναι στα €185. 2 λεπτά πριν, Nikolas είπε ΥΓ. Ως επαγγελματίας όταν χρειάζομαι κάτι το χρειάζομαι ΤΩΡΑ και δε περιμένω να πέσουν οι τιμές. Το αγοράζω. Τελεία. Αλλιώς θα χάσω τη δουλειά που ΠΑΝΤΑ κοστίζει πολύ περισσότερο από το να χάσω μία προσφορά μελοντική. +1000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε https://www.thomann.de/gr/cat.html?bf=mackie&pg=6&ls=25 1α) Το νόημα είναι πως μπορεί κάποιος να αγοράσει σε πραγματικά συμφέρουσα τιμή χωρίς να ψάχνει. Αν είναι φυσικά κάτι που τον ενδιαφέρει. 1β) Ναι, από προτεινόμενη λιανική. Πάρα πολλά από αυτά πωλούνται στην προτεινόμενη λιανική ή πολύ κοντά σε αυτήν. 2) Δεν είναι και, δεν είναι σίγουρα, τσεκαρισμένο. Βεβαίως, όταν η τιμή είναι όπως ανέφερα πιό πάνω, δηλαδή χωρίς έκπτωση αλλά στην προτεινόμενη λιανική. Και για να μην σε βάζω να ψάχνεις, για παράδειγμα το προϊόν που είναι αμέσως από κάτω: Mackie MP360, η τιμή είναι στα €185. +1000 νομίζω δεν με καταλαβαίνετε πότε και πού έκανε το προιον mackie 886 ευρώ θέλω να μάθω που τώρα υποτίθεται πωλείται 9. https://www.thomann.de/gr/mackie_digital_xbus_line_card.htm Και δεύτερο ο θωμάς πάντα έχει μια τιμή προς....τιμή του Δεν αντιλέγω για το νόημα του ποστ ΣΟΥ που καλά κάνεις. Εννοώ και θέλω να μου πεις ΠΟΙΟΣ στην σελίδα αυτή του Νακα https://www.nakas.gr/cat/epaggelmatikos-ixos-kartes-ixou θα αγοράσει ΠΟΤΕ την steinberg axr4u 2554 και όχι 2299 Το ίδιο ισχύει για πολλά καταστήματα που βάζουν μια α τιμή και μία β και η α είναι για το θεαθήναι ή μάλλον για να σου δίνει την αίσθηση της έκπτωσης. Οτι δηλαδή κοίτα να δεις, α κάνει αλλά μην είσαι μλκς β θα το πάρεις. 2 ώρες πριν, Nikolas είπε Σαν εκδότης μπορώ να σου πω ότι εγώ θέτω την λιανική τιμή και αυτή είναι η βάση σε ότι πουλάω (βιβλία μουσικής στη δική μου περίπτωση). Ο διανομέας μου πουλάει τα βιβλία μου, μετά από συμφωνία με 40-50% έκτπωση στα μαγαζία κλπ. Δεν υπάρχει τίποτε κρυφό, τίποτε παράξενο και οι τιμές είναι συγκεκριμένες. Μάλιστα όταν βάζω ISMN αριθμό, δίνω και την λιανική τιμή την οποία δεν μπορώ να την αλλάζω όποτε μου καπνίσει. Γιατί ΑΥΤΟ θα ήταν αισχροκέρδια. Αν απόφασίσω ότι ένα βιβλία θα κοστίζει £28 αυτό ήταν. Μπορώ να αλλάξω την τιμή σύμφωνα με την τρέχουσα αλλαγή των τιμών του κράτους (Αγγλία στην δική μου περίπτωση) πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Όταν μετακόμισα από Ελλάδα Αγγλία άλλαξα τις τιμές από ευρώ σε λίρες και αυτό ήταν. Εκεί έπαιξα λίγο. Τώρα που έκανα συμφωνία με τον διανομέα έπαιξα πάλι λίγο, ειδικά στις τιμές για Αμερική... Έτσι, λοιπόν, λειτουργούν οι λιανικές τιμές (RRP) και δεν αλλάζουν, ΚΑΝΟΝΙΚΑ κάθε μέρα. Ειδικά σε σοβαρές εταιρίες (πχ. Apple). Τώρα αν ο μπάμιας στη λαϊκή αλλάζει τις τιμές όσο περνάει η ώρα... εεεε 'νταξει δε μιλάμε για κάτι τέτοιο εδώ. Καλό απόγευμα! :) ΥΓ. Ως επαγγελματίας όταν χρειάζομαι κάτι το χρειάζομαι ΤΩΡΑ και δε περιμένω να πέσουν οι τιμές. Το αγοράζω. Τελεία. Αλλιώς θα χάσω τη δουλειά που ΠΑΝΤΑ κοστίζει πολύ περισσότερο από το να χάσω μία προσφορά μελοντική. Εσυ καλά κάνεις ως εκδότης. Πχ αν είσαι η fender δέχομαι να μου πεις ότι η κιθάρα έχει τιμή RRP 1000 ευρώ και τέλος. Και μετά ο Χ Νάκας να λέει από 1000 800 και ο Ψ bon studio από 1000 820. Αυτό Ναι. Τώρα αυτό με την apple ως σοβαρή το αντιπαρέρχομαι. Ως εταιρεία που έχει σταθερές τιμές και στο θεό σαφώς και ναι. Αλλά ως επαγγελματίας όταν χρειάζομαι κάτι τώρα, ψάχνω την αγορά και το παίρνω από όπου θα πει απο Α τώρα Β στο χαμηλότερο Β που θα βρώ. Το Α δεν το κοιτάζω ποτέ. Αλλωστε πάγια τακτική είναι το Α πάντα να είναι γκρίζο, με μικρότερα γραμματα, διαγραμμένο ή ο,τιδήποτε άλλο ώστε να μην τραβάει το μάτι και διώξει τον πελάτη. Είναι απλώς για ψυχολογικούς λόγους ότι κάποτε σε έναν άλλον πλανήτη μπορεί και να κόστιζε τόσο. (την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση αυτή) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Δηλαδή θεωρείς πως η τιμή α είναι αυθαίρετη; δηλαδή ο κάθε χ-ψ μαγαζάτορας ή site βάζει εντελώς αυθαίρετα την τιμή α ως... και καλά προτεινόμενη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Δηλαδή θεωρείς πως η τιμή α είναι αυθαίρετη; δηλαδή ο κάθε χ-ψ μαγαζάτορας ή site βάζει εντελώς αυθαίρετα την τιμή α ως... και καλά προτεινόμενη; Μάλλον εννοεί πως ξέρεις ότι η τιμή που τώρα είναι 9.90 πριν ήταν 890? Που φαίνεται αυτό? Που βρήκες τις τιμές που είχαν πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Dr. No είπε Μάλλον εννοεί πως ξέρεις ότι η τιμή που τώρα είναι 9.90 πριν ήταν 890? Όχι. 1 λεπτό πριν, Dr. No είπε Που φαίνεται αυτό? Που βρήκες τις τιμές που είχαν πριν? Το ανέφερα και πιό πάνω, το ξαναγράφω. https://www.thomann.de/gr/cat.html?bf=mackie&pg=6&ls=25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι. Το ανέφερα και πιό πάνω, το ξαναγράφω. https://www.thomann.de/gr/cat.html?bf=mackie&pg=6&ls=25 Εννοώ υπάρχει συγκριτικό με άλλα καταστήματα που το είχαν 890 ή εκεί γύρω? Πως ξέρουμε ότι τα 890 ήταν πραγματική τιμή? Αν είναι έτσι βάζει ο καθένας από 2000 ευρώ μόνο 20 ευρώ, ευκαιρία, προλάβετε. Από κει και πέρα αφού έχεις τόση υπομονή και έκατσες και έψαξες όλους τους καταλόγους για να βάλεις τις τιμές και να τις βάλεις εδώ υπολογίζοντας και την έκπτωση, μπράβο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 49 λεπτά πριν, Dr. No είπε Εννοώ υπάρχει συγκριτικό με άλλα καταστήματα που το είχαν 890 ή εκεί γύρω? Πως ξέρουμε ότι τα 890 ήταν πραγματική τιμή? Το 890 ήταν - είναι η πραγματική επίσημη προτεινόμενη λιανική. Δεν είναι αυθαίρετη τιμή που την έβαλε κάποιος έτσι απλά για να υπάρχει και να προκαλεί εντύπωση. 49 λεπτά πριν, Dr. No είπε Αν είναι έτσι βάζει ο καθένας από 2000 ευρώ μόνο 20 ευρώ, ευκαιρία, προλάβετε. Αυτό μόνο κάποιος πονηρός θα το έκανε, για να μην πω κάτι άλλο. 49 λεπτά πριν, Dr. No είπε Από κει και πέρα αφού έχεις τόση υπομονή και έκατσες και έψαξες όλους τους καταλόγους για να βάλεις τις τιμές και να τις βάλεις εδώ υπολογίζοντας και την έκπτωση, μπράβο σου Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση