fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 Μεγειές παλικάρι, καλόπαιχτη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ @fusiongtr ! 1 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 Πολυ οικονομικα την αγορασες. Τοσο κοστιζει χωρις το ρελικ, απο εξωτερικο. Πολυ καλη επιλογη. Εαν σε βολεψει το πλατυ μανικι, ειναι σουπερ σε ολα τα υπολοιπα. Καλοριζικη! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 Στις 26/11/2019 στις 6:23 ΜΜ, qesh είπε εχω φαει τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο να ψαχνω και δεν εχω βρει ακομα μια gibson custom με 80% εκπτωση.Που θα παει εχω λιγο χρονο ακομα....... εδώ σε έχω, 80% έκπτωση αλλά θα πάρεις 80% της κιθάρας 1 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2019 Κάτι εκπτώσεις που είδα Νακα στο λινκ που βάλατε παρπανω ήταν καλές. Ειδικά σε κατι Gibson. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα στην δουλειά! Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 από 1_4_5 Alive 3 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 Ομορφια. Απο αισθηση? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, 1_4_5 Alive είπε ....... Σε κοροϊδέψανε.... παλιά-κακομεταχειρισμένη κιθάρα σου έστειλαν! Σκουριασμένα κλειδιά, "φαγωμένα" λούστρα στα κσύλα και μάλλον λάθος σχήμα κιθάρας.... Καλορίζικη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, gkourmoul1 said: Ομορφια. Απο αισθηση? Ευχαριστώ, φίλε είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να δω πολλά ακόμα.. Μερικές φορές πάω και κλειδώνω την πόρτα για να μην μπει κανείς και την βγάζω από την κούτα και την ψάχνω.. Από θέμα βάρους μου φαίνεται μια χαρά, το μπράτσο δείχνει καλό στο χέρι.. Μου ταστάρει πολύ η low E open όμως... Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.. 50 minutes ago, cigaret13 said: Σε κοροϊδέψανε.... παλιά-κακομεταχειρισμένη κιθάρα σου έστειλαν! Σκουριασμένα κλειδιά, "φαγωμένα" λούστρα στα κσύλα και μάλλον λάθος σχήμα κιθάρας.... Καλορίζικη! Ευχαριστώ Πολύ! μένει να μπει και στον ενισχυτή να δουμε τι γίνεται Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 από 1_4_5 Alive 1 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 Για το buzz, τσεκαρε relief και αλλαξε χορδες πριν προχωρησεις στο nut.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση