Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Εδώ ακούμε ακόμα Bryan Adams ασούμε Ήταν εξαιρετικός σε όλα , αυτός και η μπάντα του "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Jazzjoker είπε Εδώ ακούμε ακόμα Bryan Adams ασούμε, η βουλγαρική αρπαχτή μας πείραξε; Ο Bryan μαμει και δέρνει ΦιλωοΥς... Τον Mickey Carry είχε στα ντραμς; Αν ναι άξιζε το εισιτήριο μόνο για αυτόν. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, Jazzjoker said: Εδώ ακούμε ακόμα Bryan Adams ασούμε, η βουλγαρική αρπαχτή μας πείραξε; δεν τον ακούμε πλην όμως είναι σοβαρό act που εγγυάται εισητήρια παντού. Θυμάμαι πίσω στα 90ς αγόρασε δίσκο του κι ο πεθερός μου... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Μου αρέσει που μου απαντάτε σοβαρά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Σοβαρά τώρα... τον καραγουστάρω τρελά και ιδιαίτερα τον κιθαρίστα του Keith Douglas Scott! Απίστευτα πετυχημένα σόλο, riffs και πάντα κορυφαίος ήχος. Ισως απο τους πιο underrated κιθαρίστες. Δεν ξέρω αν ήρθε μαζί αλλά ήταν ο σοβαρότερος λόγος που ήθελα να πάω. Ευτυχώς η Μονεμβασιά ήταν όνειρο και δεν βλαστήμησα που τον έχασα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Τον Mickey Carry είχε στα ντραμς; ΝΑΙ 1 ώρα πριν, yameth είπε τον κιθαρίστα του Keith Douglas Scott! Απίστευτα πετυχημένα σόλο, riffs και πάντα κορυφαίος ήχος. Ισως απο τους πιο underrated κιθαρίστες. Δεν ξέρω αν ήρθε μαζί και ΝΑΙ η μπάντα του ( βάζω και μπασίστα - πιανίστα ) ήταν φανταστική. Ο ίδιος μεγάλη φωνή , αναλλοίωτη 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2019 Βρε ρέμπελέ μου, εσύ πώς και ροβόλησες προς τα κει? Άλλα πράγματα ακούς συνήθως. Έτερο ήμισυ, μεγαλύτερη αδερφή, ή παλιό απωθημένο σε οδήγησε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, yameth είπε Σοβαρά τώρα... τον καραγουστάρω τρελά και ιδιαίτερα τον κιθαρίστα του Keith Douglas Scott! Απίστευτα πετυχημένα σόλο, riffs και πάντα κορυφαίος ήχος. Ισως απο τους πιο underrated κιθαρίστες +ένα εκατομμύριο από τους αγαπημένους μου αφανείς ήρωες της κιθάρας. Από τους κιθαρίστες που δεν θυμάται κανείς το όνομά τους αλλά τραγουδούν τα παιξίματά τους. Ο ορισμός της περιεκτικότητας σε λίγες νότες. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2019 9 hours ago, yameth said: Σοβαρά τώρα... τον καραγουστάρω τρελά και ιδιαίτερα τον κιθαρίστα του Keith Douglas Scott! Απίστευτα πετυχημένα σόλο, riffs και πάντα κορυφαίος ήχος. Ισως απο τους πιο underrated κιθαρίστες. Δεν ξέρω αν ήρθε μαζί αλλά ήταν ο σοβαρότερος λόγος που ήθελα να πάω. Ευτυχώς η Μονεμβασιά ήταν όνειρο και δεν βλαστήμησα που τον έχασα. πω πω Yameth, μ' έκαψες πρωί πρωί...Κοιτάω τη φώτο και λέω "πώς έγινε έτσι ρε ο Bryan Adams"; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2019 Σφιχτό. Όπως πρέπει. Δικό σας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση