g.avram Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 https://www.youtube.com/watch?v=ozH8E9gxPHY 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 Το κομμάτι το βρήκα καταπληκτικό. Θα στενοχωρηθείς όμως αν πω ότι βρήκα τον ήχο της τρομπέτας λίγο κομπιουτερέ και έχασα το αίσθημα της πλήρους απόλαυσης; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 Πάρα πολύ καλό, ωραίο εξώφυλλο, καλή παραγωγή, έχει τα φόντα. Και η Αλεξάνδρα (η κόρη του καλού μου φίλου) όσο πάει και καλύτερα ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, Nestoras said: Το κομμάτι το βρήκα καταπληκτικό. Θα στενοχωρηθείς όμως αν πω ότι βρήκα τον ήχο της τρομπέτας λίγο κομπιουτερέ και έχασα το αίσθημα της πλήρους απόλαυσης; Eυχαριστουμε πολυ Νεστορα! Ισως σε ξενιζει το στυλ παιξιματος οπου βαζω το χερι μου στην καμπανα. 1 hour ago, dimsonic said: Πάρα πολύ καλό, ωραίο εξώφυλλο, καλή παραγωγή, έχει τα φόντα. Και η Αλεξάνδρα (η κόρη του καλού μου φίλου) όσο πάει και καλύτερα ! Ευχαριστουμε πολυ! Η Αλεξανδρα δινει ρεστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση