dimsonic Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2019 4 hours ago, ez said: Άστην έτσι, ριχτε λιγο εκρού στο διόρθωμα και ειναι σούπερ...και κρατα και το λελουδάκι συμφωνω... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, ez είπε ριχτε λιγο εκρού Mου θύμισες τώρα που έψαχνα κάποτε σε χρωματοπωλείο αυτοκινήτων, ακρυλικό για μια βαφή κιθάρας και του έλεγα του χρωματοπώλη "έτσι-γιουβέτσι βίντατζ λευκό, white blonde-το λένε ή βίντατζ γουάιτ και έχει λίγo κίτρινο hue μέσα αλλά κι μια ελαφριά διαφάνεια για να φαίνονται νερά, λίγο λευκό αλλά αντικέ" και τελικά έρχεται μετά από ώρα, αφού γέμισε το σπρέι με το χρώμα και στο μπουκάλι επάνω έγραψε απλά με μαρκαδόρο "ΕΚΡΟY". 5 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2019 Άλλαξα τον τίτλο από '74 σε ΄72. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, LK είπε Άλλαξα τον τίτλο από '74 σε ΄72. σωραιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2019 Τελικώς δε καταφέραμε να φτάσουμε στο ίδιο χρωμα όποτε και βάψαμε εκ νέου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2019 Ε μα Εντύπωση μου προκαλούν τα τεραγωνισμένα routings για τους μαγνήτες. Νομίζω δεν το έχω ξαναδεί Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Ε μα Εντύπωση μου προκαλούν τα τεραγωνισμένα routings για τους μαγνήτες. Νομίζω δεν το έχω ξαναδεί Από το 70 και μετά είναι squared τα routings. Scroll down http://guitarhq.com/fender.html Επεξεργασμένο 16 Νοεμβρίου 2019 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2019 32 minutes ago, Superfunk said: Από το 70 και μετά είναι squared τα routings. Scroll down http://guitarhq.com/fender.html απίστευτη πληροφόρηση εκεί μέσα ! θενκς με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2019 Νομίζω ότι το off-white / εκρού)(*) είναι μία ασφαλής επιλογή για strat, οπότε ψηφίζω υπέρ! (*) τόσο που να κάνει κάποιο contrast με το λευκό pickguard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2019 Τελικώς το χρωμα ήταν πολύ άσπρο κ ξαναδοκιμασαμε την τύχη μας Άντε με γεια μου! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση