NemOOO Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 Hellooo.... Τι γίνεται?? Λοιπόν ύπαρχει το εξής πρόβλημα-ερωτημα που θα θέσω.... Μπορεί να χρησιμοποιηθέι η tonelab ώς προενισχυτής και να γίνει η εξής συνδεσμολογία?? >>>κιθάρα>tonelab>καρφί σε κονσόλα??? Η θα χρειάζεται προενισχυση....?....Το ρωτώ γιατί ίσως να είναι πολύ πακέτο να κουβαλα στις πρόβεσ ο κιθαρίστας μας και τον ενισχυτή και την tonelab για αυτό.... :idea: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 Νομίζω οτι η line έξοδος που έχει για αυτό το σκοπό είναι.Φτάνει να βάλει τις κατάλληλες προσομοιώσεις και καμπίνες έτσι; :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 Thanx .... νομίζω ότι εβγαλες απο ένα μεγαλο βαρος τον κολλητο μου.... :) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Thanx .... νομίζω ότι εβγαλες απο ένα μεγαλο βαρος τον κολλητο μου.... :) :D :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Μπορεί να χρησιμοποιηθέι η tonelab ώς προενισχυτής και να γίνει η εξής συνδεσμολογία?? >>>κιθάρα>tonelab>καρφί σε κονσόλα??? Aπλά ρυθμίζεις το tonelab να στέλνει σε line και το συνδέεις στη κονσόλα. Aπαραίτητα ενεργοποιείς τις προενισχύσεις και τις καμπίνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FenderStrat Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Φυσικά και γίνεται.Πατώντας το κουμπί 'global' αλλάζεις την επιλογή απο AP σε Line και είσαι έτοιμος. Αλλα φυσικα να έχεις οπωσδήποτε ενεργοποιημένη καμπίνα... Superstarz band! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση