argytar Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 17 minutes ago, gkourmoul1 said: Δωσε φουταζ στον λαο! Άντε θα το αφήσω πεντάλεπτο πόσο να κόψω ακόμα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, argytar είπε Άντε θα το αφήσω πεντάλεπτο πόσο να κόψω ακόμα! κόψε εκεί που παίζουμε Hendrix με τις κιθάρες πίσω από το κεφάλι για να μη μας λένε ποζεράδες.... 2 wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 50 minutes ago, alderbody said: κόψε εκεί που παίζουμε Hendrix με τις κιθάρες πίσω από το κεφάλι για να μη μας λένε ποζεράδες.... Θα κόψω και τα ταπιν και τα αρπέτζια και τα 64α και τα κορντ σολοζ 1 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 δε θα μεινει τιποτα..... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Featured Comment argytar Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 OP Featured Comment Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Να και 5 λεπτακια από τη χθεσινή φάση! enjoy! 8 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εύγε.Άντε και στο επόμενο. Έχω κι εγώ την ίδια απορία με τον @fusiongtr για την κόκκινη κιθάρα στο stand. Η ακουστική είναι ρεμπέτικη; Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2019 από Αετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Αετός said: Εύγε.Άντε και στο επόμενο. Έχω κι εγώ την ίδια απορία με τον @fusiongtr για την κόκκινη κιθάρα στο stand. Η ακουστική είναι ρεμπέτικη; Νομίζω ,ας με διορθώσει ο Φάνης, ότι είναι μια Εko σταγονοκίθαρο με cutaway! Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2019 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 52 minutes ago, argytar said: Να και 5 λεπτακια από τη χθεσινή φάση! enjoy! δηλώνω υπευθυνως οτι τυχον ομοιοτητα με φυσικα πρόσωπα ειναι συμπτωματικη με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Ρε καλά περνάτε εσείς οι αποπάνω λέμε! Αλλά .... που 'ναι οι μπύρες οεοοοο? Να το ξανακάνετε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 15 minutes ago, fusiongtr said: Ρε καλά περνάτε εσείς οι αποπάνω λέμε! Αλλά .... που 'ναι οι μπύρες οεοοοο? Να το ξανακάνετε. Αν προσέξεις καλα προς το τελος του κλιπ εχουν βγει και οι μπύρες μπύρες μπύρες μπύρες 17 minutes ago, fusiongtr said: Ρε καλά περνάτε εσείς οι αποπάνω λέμε! Αλλά .... που 'ναι οι μπύρες οεοοοο? Να το ξανακάνετε. Ξέχασα να σας βάλω να υπογράψετε release forms, είχα μόνο το προφορικό consent! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από argytar,
Το ραντεβού
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
8 reactions
Προς ανάρτηση
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.