dimsonic Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 καλα ηταν. Εξαιρετικα τα κιθαρονια εξαιρετικη η παρέα εξαιρετικος ο οικοδεσποτης εξαιρετικα τα ποδωστηρια... να το ξανακανουμε! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 Τα περάσαμε όμορφα Έχω αμοντάριστα πλάνα θα τα ενώσω και θα τα δώσω στην κοινότητα Να γίνονται αυτά, χρειάζονται! Πολλά ευχαριστώ στον Φάνη για τη φιλοξενία και φυσικά alderbody και dimsonic για την παρέα και το jam! 4 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο ένας με κοντομάνικο, ο άλλος με μπουφάν. Μάλιστα. Τελικά είχε κρύο ή ζιέστα? Να αρωτήξω εγώ τώρα, τι είναι αυτή η κόκκινη η περίεργη κιθάρα στο multistand (η πρώτη)? Εσύ ο αποπάνω μου δώσε τα αμοντάριστα πλάνα στην δημοσιότητα να σας θαυμάσομεν κι εμείς οι αποκάτω. Επεξεργασμένο 2 Νοεμβρίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 έμπλεξα...Στρατε...με 3 ροκαδες... μεχρι και μινορε 12μετρο θελανε 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 2 minutes ago, dimsonic said: μεχρι και μινορε 12μετρο θελανε Άσε με να μαντέψω .... από ΛΑ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2019 που και που το ματζουρωνα καταλλήλως... Just now, fusiongtr said: Άσε με να μαντέψω .... από ΛΑ? βουλωμενο γραμμα... ο γιατρος δεινος παικτης.... κι ο alder μας έπαιξε κρημ σαμπαθ...μαλλον για να με τιμησει... βαλαμε και γιουνιβαιμπ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimsonic είπε κι ο alder μας έπαιξε κρημ σαμπαθ...μαλλον για να με τιμησει... πήγε ο alder να παίξει cream κι ήταν η μέρα sabbath... ...πάντως το υπεροδηγοπετάλιο όντας custom tailored για τον (bass heavy) twin reverb (μου) με τα κτηνώδη Delta Pro, έδειχνε λίγο εκτός υδάτων στο υπάρχον σετάΠ. Λίγο αργότερα που το ζαλίσαμε κάπως πιο προσεκτικά με τον Φάνη βρήκαμε μερικές καλούτσικες ρυθμίσεις που ταίριαζαν. Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2019 από alderbody wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Αυτο με το minor swing Am που το μάντεψε ο Φούζιος με πλήγωσε γιατί ήταν δική μου ιδέα... 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Από τα 17 λεπτά φούτιτζ που έχω πήγα στα 8 και πάλι πολύ ειναι θα κουτσουρέψω κι άλλο να γινει εύπεπτον ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2019 Δωσε φουταζ στον λαο! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από argytar,
Το ραντεβού
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
8 reactions
Προς ανάρτηση
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.