argytar Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) On 10/31/2019 at 9:34 AM, Jet72 said: Αγαπητέ argytar Στο ίδιο κλιπ μου παίζεις και VH και You Give Love a Bad Name. Ε, πως να μην μου αρέσει! Και strat και power και ολίγη από Gibson. Και με χαρακτήρα! Πολυεργαλείο η συγκεκριμένη, συγχαρητήρια! Thanks φίλε να είσαι καλά!!! Με αυτό το σεταπ έχει κανείς ευρύ ρεπερτόριο! Διμσόνικ και όσοι πιστοί βόρειοι, αύριο 16.00 παίζει νοιζοκαφές ΤΕΔχ @ Πνοή και Νύξη heavy industries. Θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση οπτικοακουστικού υλικού! Οπότε Stay Tuned!! Επεξεργασμένο 1 Νοεμβρίου 2019 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 που βρε στου Φάνη? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, argytar είπε Θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση οπτικοακουστικού υλικού! Οπότε Stay Tuned!! Θα εκτιμηθεί δεόντως! 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, dimsonic said: που βρε στου Φάνη? Ακριβώς! 16.00 και κάτι! Αύριο ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά ανοιχτή πρόσκληση, όσοι είναι στα πέριξ. 4-5μμ θα έχουμε θεωρία και (αμπελο)φιλοσοφία, ελέω ωραρίου κοινής ησυχίας. 5 και μετά δειλά-δειλα μπορούμε να κάνουμε και κοινή φασαρία, πετάλια, diy κιθάρες, μπύρες, μαγνήτες, ξύλο, bazaar vintage χορδών (10ώρου και πάνω), ζύγισμα παλισάνδρων, soundhole sniffing, περιστροφή tone controls νανοχιλιοστού κλπ σημαντικά πεδία κατάρτισης. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 να φέρω το παγούρι μου να το σιάξεις? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραία θα είναι και εάν μπορέσω θά'ρθω. Ινκόγκνιτο βέβαια.... απαγορεύονται βίντεο και φωτογραφίες απαίτηση του μάνατζερ μου! Edit & Υ.Γ. Δωράκια θά'χει; Επεξεργασμένο 1 Νοεμβρίου 2019 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, cigaret13 said: Edit & Υ.Γ. Δωράκια θά'χει; θα σου δώσω αυτόγραφο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε θα σου δώσω αυτόγραφο Το θέλω με μαρκαδόρο στο δασύτριχο στήθος μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, dimsonic είπε να φέρω το παγούρι μου να το σιάξεις? Eίναι με truss rod ή χωρίς; Έλα εσύ και θα σιάξουμε κανά μυζηθροπιτάκι 5 ώρες πριν, cigaret13 είπε Edit & Υ.Γ. Δωράκια θά'χει; Θα γίνει διαγωνισμός air guitar. O νικητής θα πάρει -εντελώς δωρεάν- μια χειροποίητη, artisanal, custom, boutique, deluxe, απαράμιλλη air guitar φτιαγμένη από τα χέρια μου. 4 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από argytar,
Το ραντεβού
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
8 reactions
Προς ανάρτηση
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.