Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 Βλέπω studios στο youtube πάνω από 10 χρόνια. Ανάθεμα αν είδα καλλιτερο (για τα γουστα μου) και πιο ολοκληρωμένο. Εσκασα από τη ζηλια μου όμως. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 πολύ χαώδες.... κυριολεκτικά έχασα τη μπάλα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 Εγω θα πηγαινα απο το ενα δωματιο...στο άλλο....ολη την ημερα ...Αυτο θα έκανα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 αν και δίδυμος, δεν μπορώ να διαχειριστώ πολλαπλούς χώρους. Πολλαπλές καταστάσεις ναι. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 Που να σε βαζαμε να ξεσκονισεις εκει μέσα 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, LK said: Που να σε βαζαμε να ξεσκονισεις εκει μέσα το έχω λυμένο το θέμα. Δεν ξεσκονίζω. Σήμερα πχ που αναγκάστηκα το έκανα γιατί έβαλα το μόνιτορ πάνω σε ένα μπράτσο και ήταν ευκαιρία. Το ξεσκόνισμα είναι μια πολυτέλεια που πάει πακέτο με μεγάλο και ευρύχωρο δωμάτιο. Όχι στριμωκωλιές όπως το δικό μου. Όπου έχω στοιβαγμένα 50 χρόνια σε 10τμ 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση