Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Σήμερα το απόγευμα βαριόμουν και είπα να κάμω ένα πρότζεκτ. Το Ζητούμενο ήταν να παίζουν δύο παλιές ασπρόμαυρες τηλεοράσεις, ταυτόχρονα , ροη από την TV. Ο Βασικός περιορισμός μου ήταν ότι εκεί κοντά δεν είχε υποδοχή για κεραία. Πήρα λοιπόν μια koning indoor DVB-T κεραία. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα δουλέψει.....αλλά δούλεψε as charm. Βασική προϋπόθεση, ο αποκωδικοποιητής μας να έχει (έχουν σχεδόν όλοι) δυνατότητα να στείλει τροφοδοσία 5v στην είσοδο RF. H συνδεσμολογία: Εσωτερική κεραία=> αποκωδικοποιητής=> scart out αποκωδικοποιητη καλώδιο composite => composite cable στο In ενος RF modulator=> επιλογή καναλιού 36=>RF out του RF modulator /spliter RF=> Rf in της μιας TV και RF στην άλλη TV. Βουαλά: 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Επόμενο βήμα, να παίζουν δύο μονοφωνικά παλιά τρανζιστοράκια ταυτόχρονα, για να έχεις στέρεο image. 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Επιστροφή στο μέλλον......αφτά ίνε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Καλά γελάτε αλλά αν γίνε πυρηνικός πολΑΙμος μόνο ο Λάκης και ο Κιθ Ο Ρίτσαρντς θα επιβιώσουν. 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Καλά γελάτε αλλά αν γίνε πυρηνικός πολΑΙμος μόνο ο Λάκης και ο Κιθ Ο Ρίτσαρντς θα επιβιώσουν. και για τον Κιθ δεν είμαι σίγουρος... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 είναι και κάτι κατσαρίδες που ξεχνάτε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση