Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, alderbody είπε προχθές επήρα ασημί Pro έλεγε στη φάτσα χρήμα δεν έχω όμως πια ούτε για μια μπουγάτσα τον είχε πρώην μπουζουξής ήτανε πρώτο χέρι ήρθε απ' την Αμερική μεσ' τα δικά μας μέρη ήτανε όμως πιο βαρύς απ' τα συνηθισμένα τα 12άρια κόπηκαν και φύγαν τα καημένα... έτσι 'ναι σκέτη κεφαλή μικρή σαν βαλιτσάκι μα πάλι για να κουνηθεί το θέλει το μπρατσάκι... τι το' θελες και το ΄κοψες ρε μπάρμπα το φεντέρι και ψάχνω τώρα 'γω να βρώ του πεύκου το μαδέρι fingers να κόψω αντικρυστά να δέσω, να πλανίσω baltic στη μπάφλα να χει birch με Tolex να το ντύσω να ψάχνω για μεγάφωνα 12 ίντσες πράμα για να πληρώσω όλ' αυτά πρέπει να γίνει ...θάμα! Δεν σε φοβάμαι μάστορα Γιατί είσαι καλλιτέχνης Και λύση όμορφη θα βρεις Και θα'ναι έργο τέχνης 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Superfunk είπε Δεν σε φοβάμαι μάστορα Γιατί είσαι καλλιτέχνης Και λύση όμορφη θα βρεις Και θα'ναι έργο τέχνης Δόξα να έχει ο γιαραμπής όλα θα γίνουν, Νίκο speaker ceramic θε να μπεί μα ακόμα και AlNiCo... Sozo θε να' ναι οι πυκνωτές TAD οι ηλεκτρολύτες μα ακόμα και σε πλήρως στόκ ξέσκιζαν οι αλήτες με της ανόρθωσης το sag που αβέρτα κομπρεσσάρει ακόμα κι αν δεν κάνεις bends σε βγάζει παληκάρι πάνω απ' το τέσσερα για grit και φούλ για τσίτα βρώμα σε ακούνε στο υπόγειο μα βρίσκεσαι στο δώμα... μα αμα δεν θέλεις τα dB να σου τρυπάν τα ώτα πάρε overdrive πλουμιστό που postαρα πιο πρώτα... 2 wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σοφά τα είπες γέροντα Ξέρεις από alnico Μα και από κεραμικό Ωραίον βγάζεις ήχο Έχεις ψυχή ιμπρεσιονιστη Και Jugendstil έχεις αύρα Γνωρίζεις και από αρτ νουβο Ελίσσεσαι σαν σαυρα Διακρίνω και οριενταλισμο Εις τις κατασκευές σου Είναι απ'τα ταξίδια σου ή τις καταβολές σου; Επεξεργασμένο 26 Οκτωβρίου 2019 από Superfunk 2 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Τον Super όταν τον άκουσα μου 'ρθε ο ουρανός σφοντύλι πήγα και τον αγόρασα κι' ευθύς κατάφερα να πάθω βουβωνοκήλη. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 5 minutes ago, Nestoras said: Τον Super όταν τον άκουσα μου 'ρθε ο ουρανός σφοντύλι πήγα και τον αγόρασα κι' ευθύς κατάφερα να πάθω βουβωνοκήλη. ρε συ δεν ρολαρει... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε ρε συ δεν ρολαρει... Κάτσε να το αλλάξω. Χρόνια πολλά by the way! Τον Super από μπουζουξή τον άκουσα μου 'ρθε ο ουρανός σφοντύλι τον έπεισα, μου τον πούλησε κι' έπαθα βουβωνοκήλη. Είναι καλύτερο; Επεξεργασμένο 26 Οκτωβρίου 2019 από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 αυτη η γμν βουβωνοκήλη δεν στριμωχνεται με τιποτα.... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Nestoras είπε Τον Super όταν τον άκουσα μου 'ρθε ο ουρανός σφοντύλι μα μολις τον αποκτησα Να σου η βουβωνοκήλη. Κορεκτεντ... :):) Επεξεργασμένο 26 Οκτωβρίου 2019 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Just now, Superfunk said: Κορεκτεντ... :):) much better 49 minutes ago, Nestoras said: Τον Super όταν τον άκουσα μου 'ρθε ο ουρανός σφοντύλι πήγα και τον αγόρασα κι' ευθύς κατάφερα να πάθω βουβωνοκήλη. το συμμαζεύω λίγο: Τον Super όταν τον άκουσα μ ήρθ' ουρανός σφοντύλι πήγα και τον αγόρασα κι έπαθα βρογχοβουβωνοκήλη. (τι βουβωνοκήλη τι βρογχοκήλη....) 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, dimsonic είπε much better το συμμαζεύω λίγο: Τον Super όταν τον άκουσα μ ήρθ' ουρανός σφοντύλι πήγα και τον αγόρασα κι έπαθα βρογχοβουβωνοκήλη. (τι βουβωνοκήλη τι βρογχοκήλη....) Στη βουβωνική χώρα έπαθα, όχι στο λαιμό. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση