leon7pap Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα στο παρεακι. Βρηκα σε ενα παταρι το πρωτο μου ενισχυτακι... Ενα Aria AG20 GE της πλάκας απο το μακρινό 1996.Ειχα και ενα ξυλοκιβωτιο απο φυσίγγια 20mm και είπα να το χρησιμοποιησω ως housing για να του ξαναδωσω ζωη... Ο ενισχυτης εχει ενα ηχειακι 6inch (4ohm) και είναι μια χαρά για μελέτη. Βεβαια αν τερμάτισω το volume ακούγεται σαν κλανια. Όλη η φαση γίνεται οχι επειδή σκοπευω να τον χρησιμοποιησω δραστικά αλλα πιο πολυ... Τιμής ένεκεν.... Εχει κανένας να προτείνει καποιο ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ :-) 8 inch ωστε να ακούγεται έστω και λιγο καλυτερα; Παραθέτω φωτος πριν -μετα. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 αυτά που φαίνονται πίσω είναι το πατάρι σου? αν είναι να έρθω καμιά βόλτα! πρόσεξε το μηχανάκι είναι 220, και τώρα έχουμε 230 που μπορεί με την ανοχή να πάει και 240. Οπότε έχε το υπόψη πάντως σε έναν δικό μου samick που είχε 6άρι έβαλα αυτό https://www.thomann.de/gr/celestion_eight_15_8_ohm.htm 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Καλύτερα αυτό που είναι και στα ίδια ohm με τον ενισχυτή σου https://www.thomann.de/gr/celestion_eight_15_4_ohm.htm 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 17 minutes ago, Superfunk said: Καλύτερα αυτό που είναι και στα ίδια ohm με τον ενισχυτή σου https://www.thomann.de/gr/celestion_eight_15_4_ohm.htm εννοείται με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Eight 15 Το εχω σε 5 watt λαμπατο και τερματιζω, μαζι με booster για ζμπρωξιμο, και δεν νιωθει αβολα. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimsonic είπε αυτά που φαίνονται πίσω είναι το πατάρι σου? αν είναι να έρθω καμιά βόλτα! πρόσεξε το μηχανάκι είναι 220, και τώρα έχουμε 230 που μπορεί με την ανοχή να πάει και 240. Οπότε έχε το υπόψη πάντως σε έναν δικό μου samick που είχε 6άρι έβαλα αυτό https://www.thomann.de/gr/celestion_eight_15_8_ohm.htm Οχι αυτές οι πρωτες φωτος είναι ιντερνετικες καθως δε μου κοψε να βγάλω φωτος του δικού μου πριν τον διαλυσω! Καπου απο μια αγγελία στην Ινδονησία είναι αν ενδιαφέρεσαι παντως.... Τι έννοεις να προσεξω με τα volt... Μη με τιναξει στον αέρα η μη καεί το ενισχυτακι; Θα προτιμησω αυτον με τα 4ohm το θεμα είναι.... Πως μεγαλώνω την στρογγυλή τρύπα που είναι τωρα το 6ιντσο σε 8ιντση χωρις να καταστρεψω το cloth οέο;Μου φαίνεται πιο ευκολο να φτιαξω καινουρια πρόσοψη με νεα γρυλια... Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου 2019 από leon7pap "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 πιθανόν να μπορείς να το βάλεις χωρίς να βρίσκει ο κώνος. Αν αφαιρείται το ύφασμα μπορείς να το φαρδύνεις με μια σέγα. Να σε τινάξει όχι. Απλά τα 230 αντί 220 θα ζεσταίνουν περισσότερο το πρωτεύον του μτσ, οπότε θα ζορίζεται περισσότερο. Αν δεν αντέξει το πιό πιθανόν είναι να καεί ο μτσ τουλάχιστον. Φρόντιζε πάντως να τον βγάζεις από την πρίζα αν δεν παίζεις. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε πιθανόν να μπορείς να το βάλεις χωρίς να βρίσκει ο κώνος. Αν αφαιρείται το ύφασμα μπορείς να το φαρδύνεις με μια σέγα. Να σε τινάξει όχι. Απλά τα 230 αντί 220 θα ζεσταίνουν περισσότερο το πρωτεύον του μτσ, οπότε θα ζορίζεται περισσότερο. Αν δεν αντέξει το πιό πιθανόν είναι να καεί ο μτσ τουλάχιστον. Φρόντιζε πάντως να τον βγάζεις από την πρίζα αν δεν παίζεις. Kαταλαβα. Το ύφασμα είναι πιασμενο με καμια 100ρια συρραπτικά και στρίβει πισω οριακά.... Μου δινει την εντύπωση πως αν τα βγάλω θα το μαδησω και δε θα εχω καλα αποτελεσματα... Ισως κόψω μια καινουρια πρόσοψη και άνοιξω κατευθειαν τη σωστη τρύπα. Και καινουριο cloth... A ρε... Θα μου παει ο κούκος για αηδόνι το.... Τιμής Ένεκεν.... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Μη μεγαλωσεις την τρυπα. Βαλε το οπως ειναι. Δεν εχει θεμα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μη μεγαλωσεις την τρυπα. Βαλε το οπως ειναι. Δεν εχει θεμα. Αυτο θα βόλευε απίστευτα αλλα... Δεν υποτίθεται οτι πρεπει να "σπρώχνει αέρα";Σε αυτη την περιπτωση οι δυο έξτρα ίντσες ηχειου θα "κρυβονται" πισω απο το ξύλο και δεν θα βγαινουν εξω (οπως πρεπει) Η μηπως κανω λαθος; Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου 2019 από leon7pap "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση