cos_dr Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) εγώ από τα καλύτερα θεωρώ το The Gentleman της NI and guess what! Το έχω!!!! Aλλά δεν παίζω πιάνο πια. μουαχαχαχαχαχαχααχαχα Επεξεργασμένο 27 Απριλίου 2020 από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 πολύ ενδιαφέρουσα δωρεάν πρόταση το Piano One... με ωραίο άπλωμα στην σκηνή και θεωρώ πριν καν το δοκιμάσω ότι η χροιά του και η δομή των αρμονικών του θα του επιτρέπουν να "κάθεται" εύκολα σε αρκετά φορτωμένα mix... το κατέβασα ήδη... ευχαριστώ Κώστα... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Υπαρχει ακομα δηλ; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vale Rossi Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 51 λεπτά πριν, dimsonic είπε Υπαρχει ακομα δηλ; Καλημέρα. Υπάρχει, το κατέβασα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 On 10/20/2019 at 11:04 PM, fusiongtr said: Το δίνει το link στο post του (το κατέβασα κι εγώ). http://www.supremepiano.com/index.html?piano1.html Μια χαρά παίζει σε windows-cubase και είναι και πανάλαφρο! Τωρα λοιπόν δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μη πάρεις μέρος στο διαγωνιζμό του νοιζ 1 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 18 minutes ago, gmoukou said: Τωρα λοιπόν δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μη πάρεις μέρος στο διαγωνιζμό του νοιζ Indeed! το κατέβασα. Τώρα μένει να φτιάξω ένα κομμάτι 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 16 minutes ago, dimsonic said: Indeed! το κατέβασα. Τώρα μένει να φτιάξω ένα κομμάτι Οίστρος λέμε!!! somebody call the fire department!!! "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 1 hour ago, gmoukou said: Οίστρος λέμε!!! somebody call the fire department!!! Για να ειμαι ειλικρινής το επομενο θα ειναι just piano... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 ....χαρά μου παιδιά. Χαρά μου !! 9 ώρες πριν, npap είπε πολύ ενδιαφέρουσα δωρεάν πρόταση το Piano One... με ωραίο άπλωμα στην σκηνή και θεωρώ πριν καν το δοκιμάσω ότι η χροιά του και η δομή των αρμονικών του θα του επιτρέπουν να "κάθεται" εύκολα σε αρκετά φορτωμένα mix... το κατέβασα ήδη... ευχαριστώ Κώστα... Έχει παρουσία σε όλο το φάσμα των αρμονικών του. Όσο καλύτερος controller τόσο το απολαμβάνεις. Το χρησιμοποιώ και για μελέτη και για κλασικά (quartet συνήθως). 11 ώρες πριν, cos_dr είπε εγώ από τα καλύτερα θεωρώ το The Gentleman της NI and guess what! Το έχω!!!! Aλλά δεν παίζω πιάνο πια. μουαχαχαχαχαχαχααχαχα Έχει τόσα μα τόσα πολλά!! Όρεξη και γνώση να έχεις, να τα βάζεις να δουλεύουν για σένα . www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2020 31 minutes ago, dimsonic said: Για να ειμαι ειλικρινής το επομενο θα ειναι just piano... Less is more. Εκεί αναδύονται όλα πιστεύω. Και τα προς βελτίωση και τα βελτιωμένα. "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση