thecrypt13 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 ...στο τέλος μπορεί να φέρει και τον πετρέλη :D Μαζί με τον Καρβέλα που είναι και δηλωμένος... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Ο μανίκας (ένας από αυτούς που βάζουν μουσική στη λεωφόρο φέτος μαζί με πολυχρονίου, πετρίδη κ.α.), είπε ότι το όνομα που είναι να κλείσει είναι οι AC/DC. Μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα ξέρουμε. Ποιος Μανίκας; O Θοδωρής;;;; :o Εδώ που τα λέμε, τον ξέρω αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να τον ρωτήσω τι ομάδα είναι! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thecrypt13 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Ο μανίκας (ένας από αυτούς που βάζουν μουσική στη λεωφόρο φέτος μαζί με πολυχρονίου, πετρίδη κ.α.), είπε ότι το όνομα που είναι να κλείσει είναι οι AC/DC. Μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα ξέρουμε. Ποιος Μανίκας; O Θοδωρής;;;; :o Εδώ που τα λέμε, τον ξέρω αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να τον ρωτήσω τι ομάδα είναι! Δεν τον ρωτάς μπας και μάθουμε τίποτα; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 σωστο....... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Έγινε κάτι τελικά??? ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Όχι, αλλά 99% δεν θα έρθουν οι RHCP τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2007 Δεν πειράζει, ας ξανάρθουν οι muse και δεν πειράζει :P :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά,είμαι όμορφα κι ωραία στη δουλειά (μετά από γιορτές βέβαια...)και εκεί που πίνω το πρωινό το καφεδάκι μου ήρεμος,έρχεται ένας συνάδελφος αλαφιασμένος και μου λέει πως χθές το βράδυ στο "ΤV-τιγκλόν" έγραψαν ότι έρχονται οι Peppers στην Ελλάδα!Ξέρει κανείς τίποτα?μούφα ήταν? όχι τίποτα άλλο,αλλά έχυσα και τον καφέ τελικά.... http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά,είμαι όμορφα κι ωραία στη δουλειά (μετά από γιορτές βέβαια...)και εκεί που πίνω το πρωινό το καφεδάκι μου ήρεμος,έρχεται ένας συνάδελφος αλαφιασμένος και μου λέει πως χθές το βράδυ στο "ΤV-τιγκλόν" έγραψαν ότι έρχονται οι Peppers στην Ελλάδα!Ξέρει κανείς τίποτα?μούφα ήταν? όχι τίποτα άλλο,αλλά έχυσα και τον καφέ τελικά.... Δεν ξέρω πάντως έχω γίνει πολύ καχύποπτος τελευταία με το θέμα!!! >:( ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παλικαρια, καμια εξελιξη με το θεμα RHCP στην ελλαδα ειχαμε? What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση