takis Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2007 ακριβως! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2007 Εεεεεεεεεπ! Φασισμός! Προδοσία! Δεν βγήκε τέτοιο συμπέρασμα! Να κάνουμε μια επιτροπη, να μαζέψουμε υπογραφές να συγκελέσουμε ΓΣ και να ψηφίσουμε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ όταν είχα δοκιμάσει πάντως μια Gibson SG USA στο καπάκι μετα απο κορεάτικη ενώ στον ήχο δεν είχαν τρελές διαφορές ωστόσο η αίσθηση ήταν η μέρα με τη νύχτα.Πολλές φορές φορές και η αυτοπεποίθηση που προσφέρει το όργανο παίζει ρόλο στο να ηχούμε καλύτερα :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ όταν είχα δοκιμάσει πάντως μια Gibson SG USA στο καπάκι μετα απο κορεάτικη ενώ στον ήχο δεν είχαν τρελές διαφορές ωστόσο η αίσθηση ήταν η μέρα με τη νύχτα.Πολλές φορές φορές και η αυτοπεποίθηση που προσφέρει το όργανο παίζει ρόλο στο να ηχούμε καλύτερα :wink: αναλογος ποια συγκεκριμενα gibson usa δοκιμασες,ποση ωρα επαιξες και σε τι ενισχυτη.πιστευω πως αυτο που προσφερουν οι ακριβες κιθαρες δεν ειναι μονο ο ηχος αλλα η κατασκευη τους,παρ'ολα αυτα απο προσωπικη πειρα εχω διαπιστωσει πως ο ιδιος μαγνητης θα ακουστει εντελως διαφορετικα σε μια suhr απο μια φτηνη strat κοπια. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση