whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 τι παραπαων εχει μια suhr ή μια anderson κλπ απο μια προσεγμενη warmoth για παραδειγμα' date=' οπου και εκει μπορεις να βαλεις οτι πιο διαλεχτο υπαρχει σε ξυλεια κλπ και που στοιχιζει και ενα χιλιαρικο λιγοτερο???[/quote'] αυτο το παραπανω θα το νιωσεις στα δαχτυλα σου και θα το ακουσεις σε εναν καλο ενισχυτη και δυστυχως δεν περιγραφετε με λογια προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 τι παραπαων εχει μια suhr ή μια anderson κλπ απο μια προσεγμενη warmoth για παραδειγμα' date=' οπου και εκει μπορεις να βαλεις οτι πιο διαλεχτο υπαρχει σε ξυλεια κλπ και που στοιχιζει και ενα χιλιαρικο λιγοτερο???[/quote'] αυτο το παραπανω θα το νιωσεις στα δαχτυλα σου και θα το ακουσεις σε εναν καλο ενισχυτη και δυστυχως δεν περιγραφετε με λογια Ναι αλλά έχοντας τα ίδια ξύλα και με ένα καλό set up ποια η διαφορά; Μπας και είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα; Εγώ έτσι νομίζω....Αυτό έγραψα παραπάνω με πολλά λόγια....... :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 οκ τελος!lol! καλα ρε boukaw δεν σε εχει κουρασει αυτο το θεμα και ρωτας παλι αν το μυστικο ειναι στο set up..?το μισο νοιζ γραμμενο με τετοιες συζητησεις ειναι:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 δεν βλεπω κανενος την αποψη σαν ευαγγελιο ( αν και πηρα τελε :lol: :lol: :lol: ) δεν εχω καταληξει ακομα σε ποια απο τις δυο σχολες ανηκω' date=' οποτε πραγματικα θα ηθελα καποιος να μου πει, τι παραπανω θα εχει μια τετοια κιθαρα (να τονισω πως ρωταω καλοπροαιρετα, γιατι εχω την εντυπωση πως παρεξηγησες το προηγουμενο post μου). Θα ειναι πιο ελαφρια? πιο προσεγμενη κατασκευαστικα, και αν ναι σε ποιο σημειο?θα εχει καλυτερη αισθηση?θα ακουγεται καλυτερα?αν και αυτο ειναι υποκειμενικο...[/quote'] Εγώ πιστεύω ότι είναι σαν τις διαφορές audi-volkswagen. Ιματζ κύρος και hype. Προσοχή μιλάω για σχέση warmoth-prs και όχι squier-prs να μην παρεξηγηθώ! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 αν ηταν ψυχολογικο το θεμα τοτε ποιος θα επαιρνε suhr??φανταζομαι η fender η gibson η prs ειναι ο μυθος και οχι ο suhr η greco η tokai η vigier κλπ κλπ προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 δεν εχω καταληξει ακομα σε ποια απο τις δυο σχολες ανηκω' date=' οποτε πραγματικα θα ηθελα καποιος να μου πει, τι παραπανω θα εχει μια τετοια κιθαρα (να τονισω πως ρωταω καλοπροαιρετα, γιατι εχω την εντυπωση πως παρεξηγησες το προηγουμενο post μου). Θα ειναι πιο ελαφρια? πιο προσεγμενη κατασκευαστικα, και αν ναι σε ποιο σημειο?θα εχει καλυτερη αισθηση?θα ακουγεται καλυτερα?αν και αυτο ειναι υποκειμενικο...[/quote'] καταρχας δεν υπαρχουν ουτε 2..ουτε..3 σχολες αλλα καλες και κακες κιθαρες...δηλαδη μια φτηνη δεν μπορει να καθησει καλη κιθαρα; τωρα για ολα τα αλλα που ρωτας υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ συζητησεις πανω σε αυτα τα θεματα εδω στο noiz... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 αν ηταν ψυχολογικο το θεμα τοτε ποιος θα επαιρνε suhr??φανταζομαι η fender η gibson η prs ειναι ο μυθος και οχι ο suhr η greco η tokai η vigier κλπ κλπ Η greko, η τοκαι και οι edwards είναι μερικές φθηνές κιθάρες, οι οποίες ταπεινώνουν μερικές πολύ ακριβότερες. Οπότε δεν κατάλαβα τι εννοείς με το post σου αυτό. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 τι παραπαων εχει μια suhr ή μια anderson κλπ απο μια προσεγμενη warmoth για παραδειγμα' date=' οπου και εκει μπορεις να βαλεις οτι πιο διαλεχτο υπαρχει σε ξυλεια κλπ και που στοιχιζει και ενα χιλιαρικο λιγοτερο???[/quote'] αυτο το παραπανω θα το νιωσεις στα δαχτυλα σου και θα το ακουσεις σε εναν καλο ενισχυτη και δυστυχως δεν περιγραφετε με λογια Ναι αλλά έχοντας τα ίδια ξύλα και με ένα καλό set up ποια η διαφορά; Μπας και είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα; Εγώ έτσι νομίζω....Αυτό έγραψα παραπάνω με πολλά λόγια....... :wink: :wink: :wink: αρα φιλε μου ισως δεν σε παρεξηγησα πριν καποια ποστ απο την στιγμη που λες οτι στην ουσια τρωμε παραμυθι και οτι ολα κρυβονται στο καλο set up...οπως λες και εσυ αυτο ειπες με πολλα λογια..δηλαδη..το ειπες...εμεσσα οπως σου ειπα και εγω...:) ειπες πριν: "Όμως δεν ψάχνω για δικαιολογίες για να πείσω τον εαυτό μου ότι το "κουρδισμένο" όργανο παίζει από μόνο του τόσο καλύτερα που να είναι αυτονόητη η διαφορά στην τιμή του " και σε ρωταω ποιος το ισχυριζεται αυτο;δηλαδη αυτος πιστευεις ειναι ο λογος για τον οποιο καποιοι μπορει να παρουν καποια στιγμη ενα "ακριβο" οργανο;για να παιζουν..καλυτερα;lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Ωχ Τάκη σε αυτό το τελευταίο ξέρω μερικούς που ενώ είναι κουλοί στην κιθάρα, πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στην μέτρια κιθάρα και όχι στο γεγονός ότι δεν ξέρουν ούτε την πένα να κρατάνε :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 οπως το βλεπω εγω υπαρχει μια μονο λυση... Για να καταληξω χρειαζεται καποιος απο τους αγαπητους συμφορουμητες να μου δωσει μια suhr και μια anderson ωσυε να δω απο μονος μου την αληθεια :lol: :lol: :lol: οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm να κανονισουμε 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση