takis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 http://www.suhrguitars.com/images/NAMM07/NAMM07.swf 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ λέω μα ποιος γράφει για τις Suhr ποιος; :lol: :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 ο συνηθης υποπτος 'ΣΕΡ' cutman 8) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Τάκη δεν θέλω να σου ξαναμιλήσω ποτε... τόσα κουρδισμένα ξύλα μαζί...και τα θέλω όλα!!!! :( :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 ε μα τι να κανω ο αμοιρος με αυτα τα κουκλια... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 έλα ρε taki τώρα συνέχεια με τις shur :lol: , ένα κομμάτι ξύλο είναι με 6 χορδές και με καλούς μαγνήτες 8O :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 οχι ξυλο...αλλα ..πλακετα στην οποια στερεωνουμε επανω μαγνητες κτλ...τελοσπαντων μην το συνεχισουμε γιατι δεν ειναι και η περιοδος καλη για τετοια... υ.γ.αν και δεν θα γινει..δεν ανοιξα το θεμα για να πλακωθουμε αλλα επειδη θαυμαζω πραγματικα αυτα τα οργανα... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως το κούρδισμα πάει σύννεφο. Μέχρι και τα καλώδια που πήρε το μάτι μου, evidence audio είναι. ¶λλο κούρδισμα από 'κει. :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 εμ τι ρε harilatron μισες δουλειες θα κανουμε;; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 [troll] Εκείνος ο μάγος που λέει τη μοίρα διαβάζοντας τα νερά του quilted maple δουλεύει ακόμα στην Suhr? :roll: :roll: :roll: [/troll] :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση