cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2019 Τον αγαπώ τον εκτιμώ, είμαι fun του 40 χρόνια, αλλά ώρες ώρες είναι πολύ assholle..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Φώτη, μπερδεύτηκα με το βίντεο. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Με ποιο απ όλα ? Εγω βλέπω (ακούω) μια το milky way, μια το old man και μια το I don’t want to talk about it (κομματάρα!!!) Ολη μέρα neil young & crazy horse ... γουστάρω... rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Ό τίτλος του ποστ είναι γι αυτό....https://ultimateclassicrock.com/neil-young-colorado-album/ Το σχόλιο στην ανάρτηση μου αναφέρεται στα "νεύρα" του Neil με τον ηχολήπτη του κι όχι μόνο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω τιποτα.. Εγω βλεπω ενα βιντεο με τον Χεφνερ να ...τρεμολιαζει την ES335 του Blackmore....και μετα ενα announcement για το νεο αλμπουμ του NY....που λεει οτι ο ΝΥ αλλαξε κιθαριστα... Χάνω κατι γιατρε μου? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Εξακολουθω να μην καταλαβαινω τιποτα.. Εγω βλεπω ενα βιντεο με τον Χεφνερ να ...τρεμολιαζει την ES335 του Blackmore....και μετα ενα announcement για το νεο αλμπουμ του NY....που λεει οτι ο ΝΥ αλλαξε κιθαριστα... Χάνω κατι γιατρε μου? Κάτι πρέπει να γίνετε με το youtube....ΜΑΣ ΧΑΚΑΡΑΝ!!!! Το ξανανεβάζω, μπας και.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Πάλι Deep Purple γΛεπω... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Superfunk είπε Πάλι Deep Purple γΛεπω... Τι μου θύμισες τώρα...... Παλιές καλές εποχές του Νόιζ.... Έ γαμώτο δεν ξέρω τι γίνεται. Τα παρατάω, ας σβήσει το ποστ κάποιος μοδερέιτορ.... Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2019 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Τα παρατάω, ας σβήσει το ποστ κάποιος μοδερέιτορ.... Οχι ρε συ μου το χαλας τωρα... 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Τι μου θύμισες τώρα...... Παλιές καλές εποχές του Νόιζ.... Κατσε να βοηθήσω: Oι DP είναι για τον ΦΟΥΤΣΟ και οι Ζέπελιν καλυτεροτεροι Καλά ασε που οσοι ακουνε ακομα και τους δυο ειναι για ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ. Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Τι μου θύμισες τώρα...... Έ γαμώτο δεν ξέρω τι γίνεται. Τα παρατάω, ας σβήσει το ποστ κάποιος μοδερέιτορ.... Όταν το ανοίγεις το link σε πετά σε playlist του youtube με τα τραγούδια που λέει o lgbesios και μετά μπαίνουν αυτά που ακούω εγώ, και ο καθένας αντίστοιχα, σήμερα σαν μίξη π.χ. Frusciante Εσύ μάλλον αυτό θες να μας παραθέσεις ε; Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2019 από kardc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση