gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2019 Δεν θα διαφωνησω, καθως δεν πολυπαιζω ακουστικη και δεν εχω δοκιμασει και πολλα διαφορετικα σετ, ωστε να εχω αποψη. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2019 Polyweb=χοντρό coating. Δεν μου αρέσουν καθόλου Νanoweb=λεπτό coating. Eξαιρετικές και ηχητικά και αισθητηριακά. (μου αρέσουν στο αριστερό, έχουν απίστευτο slickiness). Aν ο ιδρώτας κάποιου δεν συγχωρεί, οι Elixir είναι μονόδρομος. Για κάποιο λόγο δεν μου έχει αρέσει καμιά coated χορδή από οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Έχω καιρό να ξαναδοκιμάσω όμως. Τελευταία είχα δοκιμάσει τις black wires (κλάμα) Εlixir φορούσα ανελιπώς όταν "έκαιγα τις χορδές" γρήγορα. Κάποια στιγμή άλλαξε αυτό, οπότε σταμάτησα να χρειάζομαι χορδές εξαμήνου. Η προσφορά είναι δελεαστική. Σχεδόν μισή τιμή/σετ. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2019 Δηλαδής ρε παιδιά, εγώ που είμαι παλαιοχορδίτης στο θρήσκευμα, και αλλάζω χορδές κάθε κάποια χρόνια, αν πάρω elixir, δεν θα ξαναλλάξω χορδές στην ζωή μου? Συμφέρει τότενες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Και ο Σπυρος Δ τις nano προτιμα. Δεν εχω δοκιμασει τις optiweb. Τις nanoweb τις προτιμαω σε σχεση με τις polyweb. Και βαζω 80/20 (12-53). Οχι phosphor bronze, γιατι οι 80/20 εχουν ψυχα στα μεσαια. Τα μεσαια τα αφαιρω οταν θελω με τα χερια (πενιά). Μεσαια στις phosphor δεν μπορω να βαλω με τα χερια. Μου ακουγονται ψοφιες. Επισης ολα αυτα τα γραφω για χορδες ακουστικης κιθαρας. Δεν βαζω elixir στην ηλεκτρικη. Οι optiweb απο οτι ξερω εχουν βγει μονο για ηλεκτρικη. (μεχρι στιγμης) 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Δηλαδής ρε παιδιά, εγώ που είμαι παλαιοχορδίτης στο θρήσκευμα, και αλλάζω χορδές κάθε κάποια χρόνια, αν πάρω elixir, δεν θα ξαναλλάξω χορδές στην ζωή μου? Συμφέρει τότενες. Ναι. Να φανταστεις. Ηχογραφουσα την 12χορδη στο στουντιο με χορδες 4 ετων (χαμπαρι κανεις εντωμεταξυ) Δεν πηγαινε αλλο. Χθες αλλαξα και εβαλα καινουριες. Πιο πολυ γιατι βαρεθηκα να φτιαχνω καθε χρονο τουρτα γενεθλιων στις παλιες. Μαζι με την "περιποιηση", μου πηρε 2 ωρες η αλλαγη. Στην 6χορδη που την ταλαιπωρω, κανα χρονο τις ειχα. Τις αλλαξα κι αυτες, Ενταξει αλλο πραγμα οι καινουριες. Νομιζεις οτι ειναι μια χαρα και οι παλιες, αλλα μολις αλλαξεις ... Δεν καταλαβαινεις ποσο εχουν πεσει οι παλιες, γιατι γινεται πολυ σταδιακα το πεσιμο. Επι του θεματος πολυ καλη η τιμη 28Ε για 3 σετ ακουστικης, (απο τη στιγμη που τις πουλανε 16 το σετ), αλλα για μενα υπαρχει θεμα. 1. εχει μονο στα 11αρια προσφορα και βαζω 12αρια 2. Εχει μονο phosphor και βαζω 80/20 3. Μεχρι να ερθει η στιγμη να αλλαξω χορδες, θα εχουν σαπισει στο κουτι τα αλλα δυο σετ της προσφορας. 4 . Μολις ψωνισα. Τελευταια ψωνισα απο Αμερικη stringsandbeyond που ειχε προσφορα και τα μεταφορικα δωρεαν (το κανει κατα καιρους). Απλα κοιταζα να ειναι μεχρι 22 ευρω το καθε δεμα. Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dimsonic είπε κανένα σετ φλατς δε βγάζουν κι αυτοί...όλο ράουντς Οι flatwound έτσι κι αλλιώς δεν "πέφτουν". Είναι ψοφιες από τη μάνα τους Οπως ακούγονται μολις τις βάλεις το ίδιο ακούγονται και μετά από δύο χρόνια παιξίματος.... Εγώ στο μπάσο έχω κλείσει δεκαετία με τις Pyramid Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 4 hours ago, Superfunk said: Οι flatwound έτσι κι αλλιώς δεν "πέφτουν". Είναι ψοφιες από τη μάνα τους Οπως ακούγονται μολις τις βάλεις το ίδιο ακούγονται και μετά από δύο χρόνια παιξίματος.... Εγώ στο μπάσο έχω κλείσει δεκαετία με τις Pyramid και στα 3.... Στο μπασο εχω fender φλατς γυρω στα 5 και ειναι σαν χτεσινες με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στην κιθαρα, οι διαφορες αναμεσα σε διαφορετικα σετ χορδων ειναι κατι που αντιλαμβανομαι σε μεγαλο βαθμο. Στο μπασο τι διαφορες υπαρχουν? Ουτε τονισμενες ψιλες συχνοτητες εχει, ουτε για bend ειναι, ουτε σαστεϊν τρελο χρειαζεται καποιος. Διαρκεια ζωης και αισθηση το δεχομαι. Κατι αλλο ειναι? Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου 2019 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 ρωτα τον Marcus Miller με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος μπασιστας ολων των εποχωνΕ,δεν ειχε αλλάξει ΠΟΤΕ του χορδες,μια φορα του εσπασε η ΡΕ και την...εστειλε...(την ΡΕ) για....ΕΠΙΣΚΕΥΗ στην La Bella Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2019 Αρα δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση