dimsonic Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ σίγουρα όχι. Δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου (με εξαίρεση τις κλασσικές σπουδές μου στο Κλειδοκύμβαλο) μουσική τρίτων. Μόνο τα δικά μου κΣερω να παίζω και αυτά με δυσκολία αν έχω καιρό να τα παίξω. Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2019 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Το paranoid πρεπει να το αλλαξω για να γινει πιο dark. Το smoke το παιζω σωστα, δηλαδη σε ολες τις θεσεις, με κυρια εκεινη στις μπασες χορδες. 6 minutes ago, Superfunk said: Εγώ σίγουρα όχι. Δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου (με εξαίρεση τις κλασσικές σπουδές μου στο Κλειδοκύμβαλο) μουσική τρίτων. Μουσικη τριτων ακους? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 13 minutes ago, Superfunk said: Εγώ σίγουρα όχι. Δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου (με εξαίρεση τις κλασσικές σπουδές μου στο Κλειδοκύμβαλο) μουσική τρίτων. Μόνο τα δικά μου κΣερω να παίζω και αυτά με δυσκολία αν έχω καιρό να τα παίξω. την καλύτερη δουλειά κάνεις γιατί κανείς δεν θα σου πει ποτέ ότι τα παίζεις λάθος. Το εφαρμόζω και εγώ εδώ και αρκετά χρόνια. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Κοίτα να δεις τι έγινε τώρα. Ήρθε η ψηφιακή τεχνολογία και έκατσε και ανέλυσε όλη την ανθολογία των ριφς, χωρίς άλλα όργανα και με χαμηλωμένη ταχύτητα. Και μετά μας παρουσίασε τα αποτελέσματα για τις "σωστές" στούντιο βερσιόν τους. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους συνθέτες αυτών των ριφ, τα παίζουν "λάθος" στα λάιβ τους. 7 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 27 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μουσικη τριτων ακους? Κάργα,τα δικά μου δεν ακούω 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 17 riffs you think are hard but are actually played on a tuba. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 39 minutes ago, Spyros Delta said: 17 riffs you think are hard but are actually played on a tuba. γι αυτό είναι δύσκολα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Jazzjoker είπε Κοίτα να δεις τι έγινε τώρα. Ήρθε η ψηφιακή τεχνολογία και έκατσε και ανέλυσε όλη την ανθολογία των ριφς, χωρίς άλλα όργανα και με χαμηλωμένη ταχύτητα. Και μετά μας παρουσίασε τα αποτελέσματα για τις "σωστές" στούντιο βερσιόν τους. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους συνθέτες αυτών των ριφ, τα παίζουν "λάθος" στα λάιβ τους. Αυτό ξαναπές το... Τι πάει να πει σωστό και λάθος; Έχουν βγει παγανιά οι καθηγητάδες του YT και δε συμμαζεύονται. Μιλούσα με ένα παιδί τις προάλλες για ένα τραγούδι του Paul Gilbert το οποίο υποτίθεται παίζεται με ένα τρόπο, ο οποίος περιλαμβάνει 3 νότες ανά χορδή σε ένα σημείο. Ο τύπος άλλαξε όλο το pattern για να βολεύει το momentum που παίρνει και τελικά το έβγαλε. Το original: Η έκδοση του φίλου: (εμένα δε με βόλεψε, αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η σκέψη) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, BillTrantos είπε Έχουν βγει παγανιά οι καθηγητάδες του YT και δε συμμαζεύονται. 13 ώρες πριν, Jazzjoker είπε Κοίτα να δεις τι έγινε τώρα. Ήρθε η ψηφιακή τεχνολογία και έκατσε και ανέλυσε όλη την ανθολογία των ριφς, χωρίς άλλα όργανα και με χαμηλωμένη ταχύτητα. Και μετά μας παρουσίασε τα αποτελέσματα για τις "σωστές" στούντιο βερσιόν τους. καποιος πρεπει να τους θυμισει οτι It's only rock'n'roll (but i like it) 2 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση