Σέμης Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Τι θέλει να πει ο ποιητής; Έλα ντε ... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Σέμης είπε ... "καλοτάξιδο" ... Γιαυτό έχει και καραβάκια στο εξώφυλλο ... χάρτινα βέβαια ... αλλά "αλλά" ανάλογα την "θάλασσα" και το "καράβι"... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σέμης Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 2/10/2019 στις 12:44 ΠΜ, Costas Siachamis είπε Μια χαρά!! Θα περάσω και να σας δω και να πάρω και τα αντίτυπά μου. Ωραία είχαμε περάσει. Γεια σου Κωνσταντίνε ❤ Στις 2/10/2019 στις 1:29 ΜΜ, Spyros Delta είπε Πολυ "γυαλισμένο" μου ακουγεται. Αφου ειστε αλητες, γιατι του δωσατε τετοια αισθηση? Στο επομενο θα κανω παραγωγη εγω. Δεν ακουω τιποτα. . Το τελικό στάδιο της παραγωγής (μετά τον Γιώργο Γκαρτζόπουλο), είναι του Χρήστου Τσακιρίδη ... για όσους τον ξέρουν ... βεβαίως, βεβαίως ... Στις 1/10/2019 στις 10:20 ΜΜ, Nestoras είπε https://www.noiz.gr/community/profile/7683-nestoras/ Όνομα βαρύ σαν ιστορία !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ...#menoumespiti ..ακούμε μουσική, παίζουμε, γράφουμε..(όσοι γράφουν έχουν και ξενύχτι). Ένα διάλειμμα λοιπόν, με αυτό το "διαμαντάκι"...από τα χεράκια μας. Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου 2020 από Costas Siachamis 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση