Nestoras Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το 2ο CD των Ρίζα Χ βγήκε (με μια μικρή καθυστέρηση). Αν κάποιος θέλει αντίτυπο (paper sleeve cd) μπορεί να επικοινωνήσει με τον Σέμη ή με μένα. http://www.rizax.gr/ Επεξεργασμένο 1 Οκτωβρίου 2019 από Nestoras 7 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 Τον Σέμη τον ξέρω. Εσύ ποιος είσαι; 2 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Haris είπε Τον Σέμη τον ξέρω. Εσύ ποιος είσαι; https://www.noiz.gr/community/profile/7683-nestoras/ 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 Συγγνώμη, δεν κατάλαβα ότι επρόκειτο περί υμών. Είμαι αδικαιολογήτως αδικαιολόγητος. 2 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2019 Μια χαρά!! Θα περάσω και να σας δω και να πάρω και τα αντίτυπά μου. Ωραία είχαμε περάσει. 2 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Costas Siachamis είπε Μια χαρά!! Θα περάσω και να σας δω και να πάρω και τα αντίτυπά μου. Ωραία είχαμε περάσει. Και ωραία είχατε παίξει. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολυ "γυαλισμένο" μου ακουγεται. Αφου ειστε αλητες, γιατι του δωσατε τετοια αισθηση? Στο επομενο θα κανω παραγωγη εγω. Δεν ακουω τιποτα. . Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2019 από Spyros Delta 2 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Πολυ "γυαλισμένο" μου ακουγεται. Αφου ειστε αλητες, γιατι του δωσατε τετοια αισθηση? Στο επομενο θα κανω παραγωγη εγω. Δεν ακουω τιποτα. . Ο συνθέτης και ο παραγωγός στόχευαν στο ευρύ κοινό. Φυσικά και αν υπάρξει επόμενο θ' αναλάβεις τα δέοντα. Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2019 από Nestoras 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Τα κομμάτια αυτά είναι ένα σκαλοπάτι πάνω απο την προηγούμενη δουλειά απο κάθε άποψη. Πολύ μελετημένα πράγματα. Μπράβο! 2 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2019 Ομορφα πράματα,συγχαρητήρια. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση