SamTheRipper Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω να ρωτήσω για 2 προγραμματάκια 1ον:Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μικραίνει βίντεο(για να κάνω και upload στο net) 2ον:Ψάχνω ένα άλλο πρόγραμμα για να αλλάζω bitrate σε mp3 (ή για να τα μικραίνω ) thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω να ρωτήσω για 2 προγραμματάκια2ον:Ψάχνω ένα άλλο πρόγραμμα για να αλλάζω bitrate σε mp3 (ή για να τα μικραίνω ) thnx Αυτό λέγεται transcoding, κοίτα εδώ: http://www.andrewdavidson.com/articles/transcoding-mp3-files/ Πιο απλά δε σου κάνει να ανοίγεις το .mp3 σε έναν οποιονδήποτε wave editor και στη συνέχεια να το σώσεις πάλι ως .mp3 αλλά με διαφορετικό bitrate; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Για τα mp3 κοίτα και το easy cd-da extractor 10. Κάνει αυτό που ζητάς συν οτι μπορείς να κάνεις μετατροπή απο οποιοδηποτε format ήχου σε οποιοδήποτε άλλο (πχ. mp3 σε ogg) συν οτι μπορείς να ριπάρεις cd σε οποιοδήποτε format θέλεις. Για τα video δεν ξέρω Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Ένα απλό πρόγραμμα για να κάνεις ένα αρχείο βίντεο μικρότερο σε μέγεθος (σε χαμηλότερη ανάλυση βέβαια), είναι το Nero Vision. Επιλέγεις δημιουργία ταινίας, εισάγεις το βίντεο αρχείο σου, κόβεις - ράβεις εάν θέλεις και το εξάγεις σαν ένα καινούργιο αρχείο στην ανάλυση και στο format που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση