jeremy Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Σόρυ,καινουριος στην επιστήμη του σεταρισματος!Από πού έχω πρόσβαση στο truss rod σε Gibson SG Faded και από πού σε Washburn τύπου Strat?Από πού θα το ρυθμίσω?Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Λογικά απο το headstock κάπου θα ξεβιδώνεις και θα έχεις πρόσβαση. Δες εδώ http://www.noiz.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=307 You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Το έχω διαβάσει αλλά δεν έχω καταλάβει πού είναι αυτή η υποδοχή του truss rod γαι να βάλω το κλειδί να το ρυθμίσω! :oops: Καμιά φωτογραφία αν υπάρχει ίσως με βοηθούσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 ...και για τη Gibson SG καποιος μια φώτο!???Αυτή έχει περισσότερη ανάγκη για σετάρισμα!Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Ξεδιδώνεις τις βιδούλες που βλέπεις και λογικά είναι απο κάτω όπως στην στράτ περίπου :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Καλά υπέθεσα αλλά είπα να μην επιχειρήσω τπτ άγνωστο και γίνει καμιά μ%#$&ια!¶λλωστε σε κάτι τέτοια το noiz βοηθάει (καλή ώρα)! Thanx :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Jeremy, μην το πάρεις σταβά ρε φίλε, αλλά είναι το 3ο thread που ανοίγεις πρίν ξεκινήσεις να σετάρεις την "ευλογημένη" την SG. :wink: :wink: :wink: Καλά κάνεις και ρωτάς, αλλά αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις (π.χ να ανεβάσεις, η να κατεβάσεις τις χορδές κλπ) σκέψου ποια βίδα πρέπει να γυρίσεις για να γίνει αυτό..... μάζεψε τα εργαλεία σου και και ΟΡΜΑ της. Δεν είναι και κανά μωρό η κιθάρα.....κατά βάθος ξύλα και σίδερα είναι..... :wink: :wink: ¶ντε, παίξε πρώτα με τη washburn για να της πάρεις τον αέρα, και αν έχεις πρόβλημα εδώ είμαστε!!!! :wink: :wink: Παρεπιπτόντως, για το trussrod είσαι σίγουρος ότι χρειάζεται ρύθμιση? Είναι το μόνο που θέλει προσοχή να μην το παρακάνεις. Ξέρεις....1/4 της στροφής και περιμένεις (με χορδές στην τάση που δουλεύει) π.χ. μία μέρα να δείς τι έκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Ναι ρε γαμώτο σας τα' πρηξα αλλα δεν κουρδίζει καμπάνα όπως έχω συνηθίσει (και ας έκανα intonation) και με έπιασε μια ψιλο υστερία! :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 Όταν λες "δεν κουρδίζεται" τι εννοείς? Πουθενά δεν είναι κουρδισμένη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση