fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, dimsonic said: κριμα... πηγα οδοντίατρο τον προηγουμενο μηνα... Για γέφυρα? Είχα πάει κι εγώ να την αλλάξω. Με το που μάσαγα, έτρεμε ο στόμας μου. Έφταιγε το τρέμολο, μου το σετάρισε, και πια σταθεροποιήθηκε, και μασάω κανονικά. Επεξεργασμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Από ό,τι έχω δει στο YT στα live του, δεν πας για να ακούσεις τον Bonamassa. Πας για να ακούσεις ένα είδος μουσικής που είναι φτιαγμένο εξ ορισμού για να ακούγεται live ΚΑΙ μπροστά έχει έναν εκπληκτικό παίκτη, τον Bonamassa. Ψηφίζω ΝΑΙ, αν και δεν θα ήθελα να είναι στο Ηρώδειο, θα προτιμούσα να ήταν σε κάποια μεγάλη κλειστή σάλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 ΝΑΙ λέμε! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 από μένα είναι ΝΑΙ "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, fusiongtr said: Για γέφυρα? Είχα πάει κι εγώ να την αλλάξω. Με το που μάσαγα, έτρεμε ο στόμας μου. Έφταιγε το τρέμολο, μου το σετάρισε, και πια σταθεροποιήθηκε, και μασάω κανονικά. μπρούτζινη ή ατσαλι; γιατι αυτές οι πρεσαριστες δεν εχουν σουστειν. τρέμολο διβιδο ή βινταζ εξαβιδο; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, dimsonic said: μπρούτζινη ή ατσαλι; γιατι αυτές οι πρεσαριστες δεν εχουν σουστειν. τρέμολο διβιδο ή βινταζ εξαβιδο; Το υλικό δεν το ξέρω, αλλά νομίζω ότι έχει δύο βίδες που πιάνουν στα πλαϊνά δόντια. Του είχα πει για FR, αλλά με κοίταγε τότες σαν να ήμανε τρελλός. Θέλεις να κάνεις chewing bombs? με είχε ρωτήσει. Άλλο θα μασάς, κι άλλο θα καταπίνεις. Επεξεργασμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μακάρι. Αλλά να παίξει και κανένα έπος σαν κι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Αν τελικά παίξει στο Ηρώδειο, λογικά θα διαλέξει πιο χαλαρά κομμάτια λόγω των απαγορεύσεων περί έντασης. Νομίζω, αν κάνω λάθος σόρρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Σωστά,όχι στο Ηρώδειο. Θα παίξει κάνα just got paid ή κάνα lazy και θα ντρεπόμαστε να κοπανήσουμε καμιά μπύρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 8 hours ago, telemaniac1971 said: δεν πειραζει ενα καθαρισμο τον θεμε παντα αν ήταν Θεσσαλονίκη, ένα καθαρισματάκι θα έκανα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση