sharpshooter Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Από τα καλύτερα live acts αυτή τη στιγμή για όποιον είναι "του χώρου" Ναι με τα χίλια λοιπόν Απορώ με μερικούς που δεν τους κάνει + Να δούμε και κανέναν στο peak του, όχι άλλους δεινόσαυρους Δείτε χάλι χαχαχαχαχ 4 hours ago, VangelisV said: Αν τελικά παίξει στο Ηρώδειο, λογικά θα διαλέξει πιο χαλαρά κομμάτια λόγω των απαγορεύσεων περί έντασης. Νομίζω, αν κάνω λάθος σόρρυ. Ξενέρα τότε ΜΕΓΑΛΗ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 23 minutes ago, sharpshooter said: Από τα καλύτερα live acts αυτή τη στιγμή για όποιον είναι "του χώρου" Ναι με τα χίλια λοιπόν Απορώ με μερικούς που δεν τους κάνει + Να δούμε και κανέναν στο peak του, όχι άλλους δεινόσαυρους Δεν είπα ότι δεν μου κάνει. Αλλά στην Αθήνα κατέβηκα για να δω: Pat Metheny, Santana, U2. Πες μου αν αξίζει να κατέβω γι δαύτον. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δε θα τραβιόμουνα ποτέ και για κανέναν από τέτοια απόσταση!!! Σιγά, κιθάρα θα ακούσεις/δεις στην τελική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 εχω δει πολυ καλύτερους με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, telemaniac1971 είπε (ΑΣΧΕΤΟ....στον ERIC GALES πήγες σ ένα από τα 2 LIVE? - για να δω τα γουστα σου ετσι για σφυγμομετρηση που ...κινεισαι) τσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telemaniac1971 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, telemaniac1971 είπε δε θέλω ηττοπάθειες....αν κάτσει κι έρθει ....ΕΛΑ Σώπαινε καρνταση ο Μητσοτάκης θα έχει έτοιμο το ασημένιο βέλος....σε ένα τρίωρο είσαι Αθήνα 11 λεπτά πριν, VangelisV είπε τσου Δεν περιγράφεται με λόγια....εχασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ουτε εγω θα παρω ευχαριστω (εχει και πιο κοντα μου LIDL) 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2019 ..αν έρθει..ας έρθει με δαύτους και να παίζει τέτοια μόνο... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση