dimsonic Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, Superfunk said: Αν δεν έχεις θέμα άστο,έτσι κι αλλιώς από το πλαστικό που έχει η vintage Fender σου καλύτερο είναι Από ότι ακούω στα παιξίματα σου δεν παίζεις και πολλές ανοιχτές χορδές οπότε έτσι κι αλλιώς ηχητικά δεν σε ενδιαφέρει. κατι αλλο ακουσες....ισως το τελευταιο...τα προηγουμενα ηταν ολα ανοιχτα. Απλα δεν σηκωνω και δεν τρεμολιαζω πολυ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, dimsonic είπε κατι αλλο ακουσες....ισως το τελευταιο...τα προηγουμενα ηταν ολα ανοιχτα. Απλα δεν σηκωνω και δεν τρεμολιαζω πολυ Μη σκας όλο το ροκ και όλη η τζαζ με πλαστικά nut έχει γραφτεί... μέχρι να.... έρθει το ντερνετ Fender και Gibson πλαστικά βανΑνε Επεξεργασμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzombie Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις αγόρασα τα υλικά και αύριο ξεκινάει η αποστολή! Είδα κάποια βίντεο στο Τούμπι και διαπίστωσα ότι δεν είναι εξαιρετικά δύσκολο, απλά θέλει αρκετή προσοχή, όπως μου είπατε κάποιοι. Θα στείλω όταν έχω νεότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 34 minutes ago, Superfunk said: Μη σκας όλο το ροκ και όλη η τζαζ με πλαστικά nut έχει γραφτεί... μέχρι να.... έρθει το ντερνετ Fender και Gibson πλαστικά βανΑνε ναι αλλα να μην εχω εγω μπον νατ; οι αλλοι γιατι εχουν; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω, παντως, ενα τι μπον θα το χτυπουσα ευκολα.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, Jazzombie είπε Θα στείλω όταν έχω νεότερα ❤❤❤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzombie Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, VangelisV είπε ❤❤❤ Είμαι straight 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 23 minutes ago, Jazzombie said: Είμαι straight Του τη χαλασες 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzombie Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Του τη χαλασες Ήμουν ξεκάθαρος πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzombie Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα φίλοι μου! Με τη βοήθεια ενός φίλου ο ασθενής επέζησε και βασιλεύει. Το πρόβλημα τελικά προερχόταν απ'το nut. Όταν το "τριψαμε" και μπήκε ο γραφίτης άλλαξε ριζικά. Χθες στην πρόβα δοκιμαστικά το τρέμολο το ξε%::%" και η σολ ήταν ανέγγιχτη. Πειράξαμε και τα springs(αλλάξαμε θέσεις) όπως είπε ο φίλος γτ καμία φορά επηρεάζουν και τώρα όλα οκ!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση