armstas Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πάρω στο γιο μου την πρώτη του "κανονική" ηλεκτρική κιθάρα μετά από 4 χρόνια μαθημάτων και τώρα που το σώμα του σηκώνει το μέγεθος αυτό. Είχα καταλήξει στη Yamaha PAC-112V αλλά βρήκα μεταχειρισμένη μια Yamaha RGX-A2 με 150 Ευρώ, ο Νάκας τη δίνει καινούργια 408 Ευρώ. Εάν έχετε εμπειρία με τα συγκεκριμένα μοντέλα και άποψη για value for money μεταξύ καινούργιου και μεταχειρισμένου, η γνώμη σας θα με βοηθήσει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 RGX www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, Superfunk said: RGX Το αυτο.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 αν την θες για μόντες η 1η είναι πιο συμβατή με τους πιο κοινούς μαγνήτες/hardware. Θυμάμαι είχα δωσει στον ανηψιό μου τον Bill Lawrence 500xl και είχε κάτσει μια χαρά. Τωρα αυτη η 2η φαίνεται πιο ιδιαίτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά η A2 είναι πολύ ιδιαίτερο όργανο. Δεν έχει tone pot. Μόνο ένα master volume, και έναν rotary επιλογέα μαγνητών. Είναι πανάλαφρη, και φτιαγμένη με μια νεωτερίστικη για την εποχή της (σύμφωνα με την Yamaha) τεχνολογία κατασκευής σώματος και γέφυρας. Από την άλλη, έχει φωτεινά καπάκια στους επιλογείς, που όμως θέλουν 9v μπαταρία, και αρκετοί παραπονιούνται για hum. Η επόμενη από αυτήν έκδοση του μοντέλου, νομίζω ότι είχε και usb θύρα, αλλά δεν ξέρω γιατί. Δεν είναι για όλους πάντως η κιθάρα, και δεν θα την πρότεινα σε κάποιον με κλειστά μάτια. Επεξεργασμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε όμως θέλουν 9v μπαταρία, και αρκετοί παραπονιούνται για hum Μάλλον πριν γράψουν τα.... παράπονα τους έχουν καταναλώσει καμμιά 10αρια από τα... άβαταρ σου 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 10 minutes ago, fusiongtr said: Από την άλλη, έχει φωτεινά καπάκια στους επιλογείς Ξερεις ποσα πιπινακια θα ριξει με το εργαλειο αυτο? Στο hum θα κολλησει? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 την εχω την RGXA2 στα καταλληλα χερια πεταει https://www.youtube.com/watch?v=AzkI1NSxxKg σιγουρα εχει τις ιδιαιτεροτητες που περιγραφουν τα παιδια παραπανω αλλα ισως κι αυτος ειναι ενας λογος να την παρεις ,για καποιο λογο την γουσταρω πολυ Σε αυτην δε την τιμη κλεβεις εκκλησια, νομιζω καποιες φορες εδω στο νοιζ την εχω δει και 200-250 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, qesh είπε στα καταλληλα χερια πεταει https://www.youtube.com/watch?v=AzkI1NSxxKg Αυτά είναι κατάλληλα χέρια? sorry but no Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Sorry but SRV is dead Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση