D'Ailleurs Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 Επιτέλους μετά απο πολύ καιρό ήρθε ένα ωραίο πακετάκι 2. Και είναι από εκεί που περίμενα... Βγάζω το διάφανο με φυσαλίδες.... Και κάτι περίεργο έχει μεσα... και τι κρύβεται πίσω από το μυστηριώδες πέπλο; Vintage V6M24DY με μαγνήτες Wilkinson και καύλα ανάποδο headstock.... περισσότερες εντυπώσεις αργότερα.... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μεγειες!!! Ωραια οργανα τα vintage. Και εγω χτυπησα ενα ιδιο χρωμα, αλλα διαφορετικο σχημα. Περιμενουμε εντυπωσεις. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 Πωπωπω. καλόπαιχτη!!!!! Εγώ ζήλεψα το unboxing μιας καινούριας κιθάρας οπότε αν κάποιος απο εδω μέσα ενδιαφέρεται για uber επιχειρηματική κίνηση να δημιουργήσει μια υπηρεσία που πλερώνεις σου στέλνουν πχ, λέω εντελώς τυχαία, μια καινούρια κιθάρα της αρέσκειάς σου, την ξεπακετάρεις, τη χαζεύεις/μυρίζεις/χαϊδεύεις κλπ (ξέρετε) και μετά τη παίρνουν ξανα πίσω. Έτσι να νιώσεις λίγο εκείνη τη στιγμή που λίγο πολύ κάποιοι δε ξαναζούν (ξεσπά σε κλάματα).Απόψης; 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2019 3 hours ago, gkourmoul1 said: Μεγειες!!! Ωραια οργανα τα vintage. Και εγω χτυπησα ενα ιδιο χρωμα, αλλα διαφορετικο σχημα. Περιμενουμε εντυπωσεις. Έχουν ίδιο χρώμα σε άλλο σχήμα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 5 hours ago, D'Ailleurs said: Έχουν ίδιο χρώμα σε άλλο σχήμα;;; Ιδια μαρκα, ιδιο χρωμα, αλλο σχημα (δλδ αλλο μοντελο...) Πρωτες εντυπωσεις? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν πρόλαβα να πάιξω χτες, απλά την κοίταζα το βράδυ πριν κοιμηθώ, σήμερα βράδυ θα την πιάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Εχεις καταλαβει βεβαια οτι εχεις βγαλει φατσα καρτα το ονομα και τη δ/νση σου στο "ντερνετ"... btw καλόπαιχτη! 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Καλόπαιχτο!! Καλορίζικο φίλε! Κι εγώ ψήνομαι για μια Vintage telecaster, αλλά πιστεύω ότι για να αγοράσεις όργανο πρέπει να το πιάσεις στα χέρια σου και να παίξεις πρώτα. Και αν σου αρέσει να πάρεις αυτό και όχι άλλο του κουτιού. Αυτό που δοκίμασες και σου άρεσε. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κατάστημα που εμπορεύεται την μάρκα αυτή στην Αθήνα ; Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2019 καλή φαίνεται!! hard-rock-άδικη! με γειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μερικές πρώτες εντυπώσεις: Το όργανο είναι πολύ όμορφο και άνετο στο παίξιμο. Ο λαιμός είναι λεπτός τύπου superstrat (σόρρυ δεν ξέρω τεχνικά χαρακτηριστικά) και ευκολόπαιχτός ενώ η κατασκευή διευκολύνει το παίξιμο στα χαμηλά τάστα. Το χρώμα είναι πολύ ωραίο και μόνο αρνητικό είναι ότι το volume "ακουμπάει" το σκάφος οπότε όταν το γυρίζω νιώθω λίγη αντίσταση (σαν να "σκάβει" το σώμα). Κλειδιά και γέφυρα άψογα, άλλωστε είναι Wilkinson, αν και ομολογώ ότι δεν δοκίμασα να κάνω τραμπάλα το τρέμολο. Οι μαγνήτες είναι τυπικοί high output νομίζω κεραμικοί και τους βρήκα λίγο άχρωμους. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν είναι άσχημοι και μάλλον θα τους αλλάξω σε κάποια φάση. Σε γενικές γραμμές για 350€ είναι ένα άψογο όργανο που με λίγες (κυρίως μαγνήτες και ίσως το nut) αναβαθμίσεις θα γίνει ακόμα καλύτερο. Προτείνεται σε όσους ψάχνουν κάτι απλό και λειτουργικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση