ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Δεν έχεις όμως διαφορά στις εντάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 σε ποιο πράμα; Αν είναι ανεξάρτητο το κύκλωμα του x2n (πχ έχει δικό του volume) και τα άλλα δύο ρυθμιστικά πάνε για volume+tone τψν άλλων 2 μαγνητών, δεν νομίζω να παίζει τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια θέλει τρελή μανούρα και όρεξη να κάτσεις από πάνω. Εδώ έχω δει άλλα και άλλα κουλά! Βέβαια τώρα κάνω υποθέσεις άνευ ουσίας, καθώς όπως προείπα δεν την παίρνω την κιθάρα αυτή, καθώς δεν χρειάζομαι άλλη κιθάρα! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Απλά είχα στο μυαλό μου άλλη κιθάρα, αλλά έχεις δίκιο, όντως αν έχει διαφορετικές εντάσεις για κάθε μαγνήτη θα'ναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Βέβαια θέλει 1 τετραθέσιο, ώστε να παίζει η κλασική γκιμπσονική διάταξη+του ότι θα σκάει στην 4η επιλογή ο άσχετος x2n. Ή αλλιώς κανά 5θέσιο να έχει την γκιπσονική+out of phase των 2 + ο άσχετος χ2η και μαζί στο 1 tone κοτσάρισμα push pull για σπλιτάρισμα και άντε μετά να βγει άκρη με όλο το καλωδιομάνι!!!!! Όρεξη να κολλάς και να καταλαβαίνεις το σχέδιο δλδ!!!!! :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Customιές σε ηλεκτρικά? Η καλύτερή μου!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό λέω κι εγώ! Δώσε μανούρα και να μην βαριέμαι (το κυριότερο) και άσε με να ασχολούμαι!!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Η μπορεις να έχει κλασσικά τριθέσιο για τους mid και neck και ένα miniswitsch που να κάνει bypass τα πάντα (ποτενσιομετρα κλπ) και να στέλνει κατευθειαν τον x2n. Kafrila. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση