fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2020 9 minutes ago, Emfasis said: Yep! λόγω κορονοιού ..επειδής ανοίγουν τα σύνορα νομών της χώρας εννοούσα.. Μπα, εγώ είμαι σπιτόγατος. Ευχαριστώ για τις αφιερώσεις ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2020 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2020 δροσερό σαν τον καιρό κι αφιερωμένο στους εορτάζοντες... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2020 τι bends είναι αυτά ρεεεεεε !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) FULL ALBUM PLAYLIST: KEEP IT SIMPLE Επεξεργασμένο 23 Μαΐου 2020 από 1_4_5 Alive Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Μ΄έβαλε ο Αργύρης (argytar) στην πρίζα ... Φυσικό επακόλουθο το παρακάτω ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Κοίτα τώρα πώς έρχονται τα πράγματα καμιά φορά. Τα παραπάνω με πήγαν για κάποιο λόγο εδώ ... Και καλά ο Trower, αλλά ... τι φανταστικός τραγουδιστής και μπασίστας είναι αυτός ο Dewar! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Ίσως άσχετο, αλλά για μένα σχετικό, ίσως έχει να κάνει και με προσωπικά βιώματα. Πήγα στον θείο Ted ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2020 Ήρθε το τέλος. Σας έπρηξα με τις αναμνήσεις μου. Τελευταίο για σήμερα ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις