cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Μας συγκίνησες βραδιάτικα Mr Spyros.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Αφιερωμένο στον fusion...που θα πάρει από αύριο βουνά καί λαγκάδια...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2020 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2020 2 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2020 Που πας με fancy glasses ρε Mo να παιξεις τα blues? Μολις τα εβγαλε νερακι πηγε. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) On 5/18/2020 at 12:14 AM, Emfasis said: Αφιερωμένο στον fusion...που θα πάρει από αύριο βουνά καί λαγκάδια...! Για μένα μιλάς? Γιατί βουνά και λαγκάδια? Ωραίο κομμάτι! 9 minutes ago, gvour said: Πολύ Albert King ακούω εδώ! Επεξεργασμένο 19 Μαΐου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ακου αδερφουλη μου εδω και τα T bone. Παιζει ρολο ομως και ποιοι ειναι στο μπακγκραουντ. Μα ποσο ωραιος ηταν και ειναι βεβαιως,ο θανατος,αυτο τουλαχιστον,δε μπορει να το νικησει. Επεξεργασμένο 19 Μαΐου 2020 από gvour 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 29 minutes ago, gvour said: αυτο τουλαχιστον,δε μπορει να το νικησει. Τεράστια κουβέντα ξεστόμισες αδερφούλη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2020 10 minutes ago, fusiongtr said: Τεράστια κουβέντα ξεστόμισες αδερφούλη. E ναι,οι γνωστες μλκιες μου. Για την παρτη σου αδερφε μου. Διοτι πιο μπλουζ δεν παει κι ας ειναι απο αλλη φαση ο καθενας τους. Στο μπρεικ ο Δουκας μου σπαει τα μουτρα καθε φορα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις