sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2020 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2020 Βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα με τα άλλα μέλη της μπάντας και ειδικά με τους ντράμερ. 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2020 Δεν ξέρω τι έπαθα, αλλά μίλησε μέσα μου αυτός ο δίσκος. Τόσο πολύ που άρχισα να ακούω μανιωδώς Japanese City Pop. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 OP Guru Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 2 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2020 Τι μου θυμίζει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2020 17 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Τι μου θυμίζει;;; Volani...? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις