cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λέω ότι παίζω κι εγώ κιθάρα..., σκ@τ@ παίζω! Τι κάνει ρε γ@μώτο ο άνθρωπας....; Επεξεργασμένο 18 Δεκεμβρίου 2019 από cigaret13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=IE8hAOLy9vs Επεξεργασμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 από sharpshooter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 Αυτές τις μέρες τις γιορτινές γυρίζω συνήθως στα classics. Όπως αυτό.. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2019 .... ή αυτό .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Από το πρωί ακούγονται αυτά στο σπίτι, από έναν ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει μόνο χριστουγεννιάτικα! Θα την χωρίσω, δεν αντέχω!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 2 hours ago, cigaret13 said: Από το πρωί ακούγονται αυτά στο σπίτι, από έναν ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει μόνο χριστουγεννιάτικα! Θα την χωρίσω, δεν αντέχω!!!! Υπάρχουν και χειρότερα Φώτη μου. Για σκέψου να άκουγες αυτό. Ψυχιατρείο άμεσα ασούμε, και πετάς και τα κλειδιά από το παράθυρο για σιγουριά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Υπάρχουν και χειρότερα Φώτη μου. Για σκέψου να άκουγες αυτό. Ψυχιατρείο άμεσα ασούμε, και πετάς και τα κλειδιά από το παράθυρο για σιγουριά. Κι αυτό το άκουσα Στράτο μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 12 minutes ago, cigaret13 said: Κι αυτό το άκουσα Στράτο μου... Άσε κάτω το μπιστόλι αμέσως. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις λέμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις