sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 Μεγάλες house στιγμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 https://www.youtube.com/watch?v=aqxywPYRCbI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, sharpshooter said: Ωραια φωνη ο τυπος,εχει μια Dewar χροια. Και παρα το οτι ειμαι ΑντριανΣμιθικος,εδω του βγαζω το καπελο του Murray. Εχει γυρισει ολο τον κοσμο με τους maiden,τζαμαρει σε ενα κλαμπ και τα δινει ολα. Φαινεται να γουσταρει σα μικρο παιδι. Γιγας! Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2019 από gvour 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 Πώς μου αρέσει το groove του Dennis και των υπολοίπων. Πώς μου αρέσει όταν ο Scotty "φεύγει" σε στατικές αρμονίες! Τι φραζάρισμα! 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2019 On 11/9/2019 at 11:54 PM, gvour said: ειμαι ΑντριανΣμιθικος Και ο Σμίθαρος τα ίδια με τον άλλον, από τα γήπεδα στα μπαρ! Αυτό που μ αρέσει είναι ότι και στα Live με Maiden έχουν την ίδια παρουσία, δεν υποκρίνονται για να αρμέγουν τα μύρια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2019 Killin' Floor style 2 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις