sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν είχε 'βγει' το utube, έψαχνα κιθαροβίντεο να μορφωθώ και έπεσα πάνω σε αυτό!!! fatality λέμε... μετά σκεφτόμουνα, άσε την κιθάρα δεν κάνεις Επεξεργασμένο 3 Απριλίου 2020 από sharpshooter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, sharpshooter είπε και έπεσα πάνω σε αυτό!!! fatality λέμε... μετά σκεφτόμουνα, άσε την κιθάρα δεν κάνεις σε νιώθω , σε νιώθω ευτυχώς από την άλλη που συνάντησα μετά από λαηβ στην Αθήνα τον isaiah mitchell και μου έδωσε λίγο θάρρος λέγοντας μου " it suppose to be fun " κάνοντας παράλληλα γκριμάτσες σε φάση " μη λες / σκέφτεσαι τέτοια " , επειδή του είπα έχω ακριβή κιθάρα , έχω ακριβό ενισχυτή αλλά από παίξιμο σκατά 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 blues vibes 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2020 Rip... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 Σαν σημερα(αν δεν παμε για υπνο δεν αλλαζει η μερα για εμας,04/04 ειναι)..... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, gvour said: Σαν σημερα .... .... 4/4ου ... Gary Moore και ... cigaret13. Χρόνια πολλά Φώταρε ... για πάρτη σου Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2020 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 https://www.youtube.com/watch?v=M0eBElopQ-E&list=RDEMPdvjg0biuhYxJ587oDYw1A&index=11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Ποιοτική Κυριακή καραντίνας 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2020 there is no movement without rhythm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2020 11 hours ago, BillTrantos said: Ποιοτική Κυριακή καραντίνας Να πω την αληθεια τον ειχα δει σε καποια τζαμ,αρκετα παλαιοτερα,και δεν του ειχα δωσει την πρεπουσα σημασια. Πολυ δυνατος,σκοτωνει.To ιδιο και η μπαντα. Και εχει αυτο το laid back στυλ που μου αρεσει πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις