Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 Δύσκολο πράγμα να ξεχωρίσεις με τόσες μπάντες να κυκλοφορούν κομμάτια καθημερινά. Οι Leprous κάπως (δεν ξέρω πώς) τα καταφέρανε. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην αρχή δεν με κέρδισαν , αλλά πλέον έχουν μεγαλώσει πολύ μέσα μου οι Leprous . Είναι αδιανόητα τέλειοι και στην εμφάνιση τους πριν 10 μέρες ήταν φανταστικοί Επεξεργασμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 από Rebel_Of_South 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 Κάποτε ντρεπόμουν να πω ότι το "Bad girls" ήταν το 2o LP που αγόρασα (το πρώτο ήταν το Get the Knack...), μαλακία μου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 35 minutes ago, cigaret13 said: Κάποτε ντρεπόμουν να πω ότι το "Bad girls" ήταν το 2o LP που αγόρασα (το πρώτο ήταν το Get the Knack...), μαλακία μου.... έτσι εξηγούνται όλα... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 χαμος!!!τι να λεμε τωρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2020 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις