sharpshooter Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 19 hours ago, VangelisV said: δεν είχα υπ' όψιν μου το Walking on glass. Δεν έχει ηχογραφηθεί σε album τους ποτέ. Ξεκίνησε ως Jam/ solo improv και το καθιέρωσαν στο tour του Somewhere In Time. Στα προηγούμενα tours o Murray έπαιζε ένα solo/jam μαζί με τον Mcbrain αλλά τελείως improvised κάθε φορά. Δυστυχώς δεν υπάρχει official live ηχογράφηση εκείνου του tour, που θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα τους. Νομίζω πως πέρασαν και από Ελλάδα τότε, τυχεροί όσοι τους είδαν στα high τους, εγώ ήμουν αγέννητος ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Και 7χορδη και με πλάτος μπράτσου καναπέ και χωρίς cutaway. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, απλά εμείς οι υπόλοιποι δε μελετάμε αρκετά More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Και 7χορδη και με πλάτος μπράτσου καναπέ και χωρίς cutaway. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, απλά εμείς οι υπόλοιποι δε μελετάμε αρκετά Χαχαχα!Και με σανίδα να παίξει,πάλι θα ζωγραφίσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2019 Για τους ξενύχτηδες... (Εγώ πάω να την πέσω) I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2019 Εδώ και μερικές μέρες η 2 ετών γάτα μου είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Σπίτι-κτηνιατρείο-σπίτι η κατάσταση και αναμονή εξετάσεων. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που νιώθει καλύτερα. Είχα βάλει λίγο Al. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2019 Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις