ex-VangelisV Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τις βγάζει από την μια κιθάρα, και τις βάζει στην άλλη. Αλλαξοχορδιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Just now, VangelisV said: Αλλαξοχορδιές Έξι κιθάρες, και μ' ένα σετ χορδές είναι καλυμμένος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Οπως εγω με τους εκτυπωτες ενα πραμα. 20 εκτυπωτες εχω αλλαξει. Μελανι καμια. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Οπως εγω με τους εκτυπωτες ενα πραμα. 20 εκτυπωτες εχω αλλαξει. Μελανι καμια. Εγώ το έκανα αυτό πριν παντρευτώ με τις γυναίκες. 49 γυναίκες άλλαξα αλλά κρεββάτι πάντα το ίδιο :):) Αλλά από τότε που παντρεύτηκα αλλάζω μόνο....χορδές Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 15 minutes ago, Superfunk said: Εγώ το έκανα αυτό πριν παντρευτώ με τις γυναίκες. 49 γυναίκες άλλαξα αλλά κρεββάτι πάντα το ίδιο :):) Αλλά από τότε που παντρεύτηκα αλλάζω μόνο....χορδές Έχεις σκεφτεί ποτέ να αλλάξεις κρεββάτι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, fusiongtr said: Έχεις σκεφτεί ποτέ να αλλάξεις κρεββάτι? Φαντασου το κρεβατι του να ειχε χορδες αντι ταβλες. Δε θα εβρισκε χρονο να ασχοληθει με τις 49... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Superfunk είπε 49 γυναίκες άλλαξα Εσύ τις άλλαξες ή αυτές εσένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 44 minutes ago, Superfunk said: Εγώ το έκανα αυτό πριν παντρευτώ με τις γυναίκες. 49 γυναίκες άλλαξα αλλά κρεββάτι πάντα το ίδιο :):) Αλλά από τότε που παντρεύτηκα αλλάζω μόνο....χορδές κρίμα ρε συ.... αν ειχες αλλη μια θα ελεγες το 50ways to leave your lover... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, VangelisV είπε Εσύ τις άλλαξες ή αυτές εσένα? Νομίζω ότι ίσχυε το "αμοιβαία τα αισθήματα'' www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Νομίζω ότι ίσχυε το "αμοιβαία τα αισθήματα'' Και ακουστηκε μια φωνη απο ψηλα "Αυτή για την οποία θα χαριζες την άσπρη tele σου ειναι η ξεχωριστη" 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση