Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο θρύλος επέστρεψε Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Και είναι και ΜΙΜ οπότε γύρω στο 900αρι θα βγαινει......παλι πΣωνια με βλέπω να κάνω.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Superfunk είπε Και είναι και ΜΙΜ οπότε γύρω στο 900αρι θα βγαινει......παλι πΣωνια με βλέπω να κάνω.... Είναι νόμιμο να την αγοράσεις. Είναι όμως ηθικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 59 minutes ago, Superfunk said: Ο θρύλος επέστρεψε αν ημανε ο τζιμι πειτζ.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Χορδές πόσο συχνά θα αλλάζεις; 1 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 6 minutes ago, yameth said: Χορδές πόσο συχνά θα αλλάζεις; Ανα τρεις φραπεδες. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 36 minutes ago, yameth said: Χορδές πόσο συχνά θα αλλάζεις; Εννοείς ότι τις χορδές πρέπει να τις αλλάζουμε? Βγαίνουνε και μπαίνουν? Δεν είναι φιξ με την κιθάρα? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yameth είπε Χορδές πόσο συχνά θα αλλάζεις; Εντάξει 3 τυλιχτες έχει μόνο οπότε αυτές που πεθαίνουν γρήγορα θα αλλάζω,τις άλλες που είναι plain θα τις αλλάζω όχι και τόσο συχνά,κάθε 20 ώρες παιξίματος μόνο. πάντως δεν είναι και τίποτα το δύσκολο με τη γέφυρα και τα κλειδιά που έχει...άντε να κάνω 10 λεπτά για όλες (5 κάνω στις εξαχορδες) που να ήταν και καμμιά Rickenbacker.... εκεί να δεις εφιάλτη, ακόμα και εγώ θέλω 20 λεπτά... Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εννοείς ότι τις χορδές πρέπει να τις αλλάζουμε? Βγαίνουνε και μπαίνουν? Δεν είναι φιξ με την κιθάρα? φιξ είναι, αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Άμα σπάσει μια χορδή ή παλιώσει πολύ τότε παίρνεις καινούρια κιθάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, VangelisV said: Άμα σπάσει μια χορδή ή παλιώσει πολύ τότε παίρνεις καινούρια κιθάρα. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ακόμα να σπάσει ή να παλιώσει χορδή. Ούτε καν στην πρώτη μου κιθάρα που έχω ακόμα, από το 80κάτι νομίζω. Έχω ένα φίλο που τις αλλάζει όμως. Αυτός βέβαια έχει πολλές κιθάρες, αλλά τις αλλάζει. Τις βγάζει από την μια κιθάρα, και τις βάζει στην άλλη. Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου 2019 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση