Christos. Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Καλύτερα Ιαπωνία παρά ... η απονία (της gibson...) :lol: :lol: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Γκούχου γκούχου......κάτι μυρίζει πάλι......βλέπω να πλακωνόμαστε για το άν η mercedes είναι καλύτερη ή η bmw....... θυμήθηκα ένα παμπάλαιο τεύχος του mad που σε μια φάση είχε τύπους που φόραγαν μπλουζάκια με διάφορα συνθήματα επιγραφές,και λεζάντα είχε " τι θα θέλατε να γράφουν ? " ενας λοιπόν φορούσε μπλουζάκι με το λογκο πασίγνωστου αναψυκτικού και στη νεα βέρσιον το μπλουζάκι του έγραφε... "ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ"............ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 εμενα μου αρεσει! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 εμενα μου αρεσει! Ποιό ??? το ταυράκι,το να πλακωνόμαστε ή να διαφημίζουμε δωρεάν πολυεθνικές ??? 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2007 εμενα μου αρεσει! Ποιό ??? το ταυράκι' date='το να πλακωνόμαστε ή να διαφημίζουμε δωρεάν πολυεθνικές ??? 8)[/quote'] ΟΛΑ! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση